CES 2013: eBee – un nou dispozitiv “cu aripi” de catre creatorii AR Drone

  Parrot este o companie care a avut extrem de mult succes dezvoltand Ar Drone-ul, un quadricopter care poate fi controlat cu ajutorul smartohone-urilor si a tabletelor. Pentru ca aceste quadricoptere au devenit banale, compania s-a gandit sa faca un parteneriat cu elevetienii de la senseFly sis a contribuie la dezvoltarea eBee, o noua “masinarie zburatoare” care a fost prezentata la CES 2013. Daca ne luam dupa nume, atunci ar trebui sa vorbim despre o albina, iar design-ul gandit de companie pentru produs pare sa fie in acelasi ton.

  eBee este echipata cu o camera Canon Powershot care poate inregistra poze si continut video, are un GPS integrat, iar cu ajutorul sau poate mapa 3D locatiile prin care zboara. Dispozitivul trebuie aruncat in aer dupa pornirea motorului si de acolo utilizatorul are posibilitatea de a il controla in totalitate. Deocamdata nu se stie cand ar urma sa ajunga produsul pe piata, sau cat va costa, insa de indata ce apare va voi anunta.

[youtube]http://youtu.be/h5NeH8lEsQc[/youtube]

1 COMENTARIU

  1. sa speram ca o sa apara si la orange 🙂
    Dar din cate vad se pare ca este destinat celor care vor sa faca harti. Tu nu ai control asupra lui in zbor. Ii trasezi drumul pe gps si astepti sa termine…