iMac-urile se repara acum si la Microsoft (comic)

  Imaginea in sine e ciudata, insa exista oameni care isi duc desktop-ul de acasa la magazinul altui producator pentru reparatii si verificarea problemelor.

9 COMENTARII

  1. sau privit altfel…..apple are un service asa josnic incat mergem la altii sa n-il repare.
    sau …. e mai ieftin la altul
    sau….sunt oamenii mai amabili sau capabili la altii.
    sau….respectivul si-a luat mac si a instalat windows deoarece permite mult mai multa piraterie :p sau e mai simplu de utilizat ptr orice tzaran cu bani care a fost atat de bou sa dea de la 1000 dolari in sus pe un calc nu foarte performant.
    cat a costat macul ala….ptr mine ca pers ce lucrez in domeniul it si sunt pasionat de jocuri,mi-am facut o racheta de computer,cu performante mult mai bune decat sa imi iau apple
    PAREREA MEA. NU MA INJURATI,CA MULTI DE PE FORUMUL ASTA IN AFARA DE TABLETE SI IPHOANE SIGUR AVETI COMPUTER NORMAL CU WINDOWS. NU? 🙂

  2. @alex razvan sincer pe un iPhone si un iPad merita sa dai bani (ca nu sunt chair foarte scumpe) dar daca nu folosesti un MacBook sau un iMac la toata puterea lui,nu merita sa dai banii pe el.Am testat MacBook-uri si iMac si personal am ramas uimit de calitatea materialelor si dimensiunile is impresionante.MacBook Air are display-ul subtire cam cat o revista cu 15 pagini.Oricum un MacBook Pro cu ecran Retina iti taie respiratia 100%.Dar si 3000 de euro sau peste e mult,mai ales daca majoritatea folosesc un calculator pentru chestii banale.