Prima Pagina Apple Apple incarca sa cucereasca China oferind posibilitatea de a achizitiona produse in...

Apple incarca sa cucereasca China oferind posibilitatea de a achizitiona produse in rate

  China este “taramul fagaduintei” pentru Apple, deoarece compania are acolo o piata extrem de mare de utilizatori care sunt dispusi sa ii achizitioneze produsele si ea inca nu a accesat-o complet. Unii chinezi sunt dispusi sa isi vanda organele pentru a cumpara un iPhone sau o tableta iPad, altii au contribuit la dezvoltarea unei piete negre extrem de profitabile, iar acum Apple incearca sa atraga si mai multi clienti catre ecosistemul sau. In aceasta idee, Apple s-a hotarat sa le ofere chinezilor posibilitatea de a achizitiona produsele in rate platibile in maxim 24 de luni.

  Apple ofera acest sistem numai prin intermediul website-ului sau si numai pentru terminalele iPhone sau MacBook-uri, dobanda pentru aceste rate putand ajunge chiar si pana la 8.5% pe o durata de 24 de luni. Practic Apple incearca sa le ofere si chinezilor de rand posibilitatea de a ii cumpara produsele fara a cheltui din start sume enorme de bani si aceasta strategie se va dovedi a fi extrem de eficienta pe termen lung. Apple incearca de ani buni sa obtina cat mai multi bani din China, in momentul de fata 10% din incasarile sale isi au originea in China, dar cifra va creste cu siguranta.

  In afara cresterii vanzarilor, Apple spera sa atraga si interesul chinezilor care erau dispusi sa achizitioneze o clona a unui produs Apple din lipsa banilor si aici practic are Apple o masa enorma de clienti. Daca destui oameni vor fi convinsi ca o rata de 2 ani pentru un produs Apple original este alegerea pe care trebuie sa o faca in detrimentul achizitionarii unei clone, atunci incasarile companiei americane ar putea creste cu cateva miliarde de dolari in urmatorii ani.

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
 • Mkj

  Le ofera optiunea asta pt ca au scazut vanzarile

 • juky

  Corect ai dreptate MKJ…..

 • vladc

  :)) daca sunteti atat de siguri ca au scazut vanzarile, de ce nu pariati pe scadere la bursa sa va umpleti de bani?:))) o sa revedem peste putin timp aceste comentarii.:)

 • Adrian

  Timpuri disperate, masuri disperate.

 • Sorin

  In America si Europa chestia asta este de multi ani si functioneaza . Piata din China a devenit suficient de stabila pentru a teste aceasta masura care a dat roade peste tot in lume .

  Ce imi place de micutii care comenteaza doar asa de dragul ideii de Gica Contra . Vedem in 23 Ianuarie de cate zeci de miliarde au vandut in ultimele 3 luni .