Prima Pagina Apple Tim Cook considera ca 4 inch este dimensiunea ideala pentru ecranul iPhone-ului

Tim Cook considera ca 4 inch este dimensiunea ideala pentru ecranul iPhone-ului

  iPhone Math ar trebui sa fie prototipul unui iPhone cu ecran de 4.8 inch pe care Apple l-ar pregati pentru lansarea pe piata in anii urmatori. Deocamdata avem doar zvonuri legate de el si nimic concret, iar Tim Cook a linistit aseara persoanele care se temeau ca un iPhone gigant va ajunge pe piata. Cook a afirmat ca iPhone 5 are cel mai avansat, din punct de vedere tehnologic, ecran de pe piata, ca niciun alt competitor nu poate produce o asemenea componenta si ca, in opinia sa, 4 inch este dimensiunea perfecta pentru iPhone, iar Apple a ales ecranul ideal pentru acest produs.

Bill, It’s Tim. The iPhone 5 offers as you know a new 4-inch Retina display which is the most advanced display in the industry. No one comes close to matching the level of quality in the Retina display. It also provides a larger screen size for iPhone customers without sacrificing the one handed ease of use that our customers love. We put a lot of thinking into screen size and believe me, we picked the right one.

  Cook incearca sa convinga lumea ca iPhone-urile cu ecrane mai mari de 4 inch nu au ce cauta acum pe piata si poate are dreptate, insa asta nu inseamna ca in viitor nu vom avea un asemenea dispozitiv. Apple are obiceiul sa stearga cu buretele afirmatii de acest gen cand vine vorba despre lansarea unui produs nou, asa ca daca iPhone Math va ajunge pe piata, citatul de mai sus poate fi dat rapid uitarii.

 • Alina

  Daca il intrebai cu putin timp in urma se jura ca dimensiunea ideala este 3,5 inches.

 • Victor Preda

  Pai nu au ce cauta acum pe piata pentru ca au Planuri cu iPhone 5S ….abea la anul Tim realizeaza ca ciudatul ecran de 4 inch trebuie inlocuit …deci !! , el stie cel mai bine ….
  Uite privesc iPhone-ul din poza prezentata mai sus ….fara discutii Superb … ,,eu rad de cei cu Palete Samsung iar ei rad cu ce telecomanda au putut sa faca Apple Bani ….

 • Andrei Rotaru

  Orice tigan isi lauda ciocanu.

 • Mihali Bujor Adrian

  Are dreptate,nu degeaba ii acolo.:)4 inch ii ideal,de la 4 in sus incep tabletele;))

 • real

  4,3 in forma asta ar fi mortal
  fara butonul home dar sa aiba un buton touch ca si cel din poza

 • eugen

  tableta este de la 6.5 in sus, parerea mea…

 • Just me

  4 inch este maxim pt un telefon in opinia mea pentru a avea mobilitatea si usurinta de a il folosi exact asa cum am nevoie. Nu stiu de ce nu lasa apple sim de voce la ipad. Ma mira maxim lucrul asta.. Nu de alta dar sa nu planga cei ce vor ecrane mai mari la iphone.

 • Luca

  Pentru cine e interesat am descoperit un operator voip foarte bun,se vorbește cu jumătate de cent pe mobil in romania si gratis pe fix cu o încărcare de 10 euro freevoipdeal.com si in străinătate e foarte bun pe mobil in Italia doar 1 Cent pe minut

 • Justme

  @Luca. O informatie extrem de utila. Ms

 • Catalynoo

  Cine ar vrea sa plateasca un serviciu voip cand pot suna cu video gratis pe skype si yahoo? Fa reclama in alta parte