Tim Cook considera ca 4 inch este dimensiunea ideala pentru ecranul iPhone-ului

  iPhone Math ar trebui sa fie prototipul unui iPhone cu ecran de 4.8 inch pe care Apple l-ar pregati pentru lansarea pe piata in anii urmatori. Deocamdata avem doar zvonuri legate de el si nimic concret, iar Tim Cook a linistit aseara persoanele care se temeau ca un iPhone gigant va ajunge pe piata. Cook a afirmat ca iPhone 5 are cel mai avansat, din punct de vedere tehnologic, ecran de pe piata, ca niciun alt competitor nu poate produce o asemenea componenta si ca, in opinia sa, 4 inch este dimensiunea perfecta pentru iPhone, iar Apple a ales ecranul ideal pentru acest produs.

Bill, It’s Tim. The iPhone 5 offers as you know a new 4-inch Retina display which is the most advanced display in the industry. No one comes close to matching the level of quality in the Retina display. It also provides a larger screen size for iPhone customers without sacrificing the one handed ease of use that our customers love. We put a lot of thinking into screen size and believe me, we picked the right one.

  Cook incearca sa convinga lumea ca iPhone-urile cu ecrane mai mari de 4 inch nu au ce cauta acum pe piata si poate are dreptate, insa asta nu inseamna ca in viitor nu vom avea un asemenea dispozitiv. Apple are obiceiul sa stearga cu buretele afirmatii de acest gen cand vine vorba despre lansarea unui produs nou, asa ca daca iPhone Math va ajunge pe piata, citatul de mai sus poate fi dat rapid uitarii.