Aplicatii cu AR in consumer activations la final de 2012 si inceput de 2013

0

  Anul 2012 a fost intesat de lansari de aplicatii care au legatura cu realitatea augmentata, iar cei de la ARWorks prezinta mai jos cateva dintre cele mai interesante aplicatii pentru terminale mobile.

Raliul Dakar replicat la mall 

[youtube]http://youtu.be/KGG3BzZvkUQ[/youtube]

Aplicatia cu AR i-a plasat pe vizitatorii unui mall din Budapesta in peisajul desertului Dakar si le-a permis sa conduca o masina concept, bazata de noul Opel Mokka. Masina tridimensionala si circuitul de raliu au fost plasate in AR pe un display tiparit de 4m lungime iar utilizatorii aplicatiei au intrat in competitie, au concurat si au postat direct din aplicatie rezultatele pe Facebook.
VideoDetalii Imagini 

Drift-uri cu Mini Cooper si un robot Android care face fotografii cu o camera Samsung Galaxy 

[youtube]http://youtu.be/kVtUnnn6JVk[/youtube]

Aplicatia cu AR le-a permis utilizatorilor sa efectueze manevre spectaculoase de drift cu un Mini Cooper Rauno Aaltonen pe brosura promotiei de Craciun a clientului T-Mobile.
Pe langa cursa nebuna cu masina, cateva produse Samsung din oferta speciala de Craciun a T-Mobile au fost imbogatite cu continut AR: sistemul Samsung All Share (ilustrat cu fotografii care “zboara” intre suprafata brosurii si dispozitivul care ruleaza aplicatia, feature-ul special al camerei foto a telefonului Galaxy S3 (8 fotografii cu o singura atingere), forma practica a smartphone-ului ACE. Chiar si un robot Android a fost invitat in aplicatie sa faca fotografii cu o camera Galaxy.
VideoDetalii Imagini 

Plimbari cu sania Mosului augmentat si dresura de reni in AR

[youtube]http://youtu.be/rvUuW43tyC8[/youtube]

Lumea de basm a Craciunului a prins viata la Auchan (Ungaria) cu ajutorul unei aplicatii cu AR pentru iPad. Clientii hypermarket-urilor si copiii acestora au fost invitati, in cadrul activarii de trade marketing, la o plimbare cu sania Mosului si s-au transformat pentru cateva momente in dresori ai renilor – cateva atingeri de buton si renul din aplicatie se aseaza pentru a fi fotografiat impreuna cu copiii sau face flotari ca sa se incalzeasca pentru urmatoarea cursa.
VideoDetalii Imagini 

Pom de Craciun augmentat cu o aplicatie pentru Android 

[youtube]http://youtu.be/R8aeZt5FvV8[/youtube]

Activarea de Craciun a operatorului Deutsche Telekom a fost imbogatita cu ajutorul unei aplicatii cu AR pentru Android. Prin intermediul acesteia, utilizatorii au impodobit pomul de Craciun plasat in centrul unui mall din Budapesta cu globuri si pachete colorate continand mesaje personalizate.
VideoDetaliiImagini

Inaugurarea showroom-ului Audi la Singapore

[youtube]http://youtu.be/st3jzTAaY9w[/youtube]

Audi Centre, cel mai mare showroom Audi din Asia de S-E a fost inaugurat la Singapore. Aplicatia pentru iOs si Android dezvoltata cu aceasta ocazie le permite utilizatorilor (actuali si potentiali consumatori de Audi) sa exploreze showroom-ul de la distanta, sa conduca un Audi R18 prin Singapore la viteza maxima fara riscul vreunei amenzi, sa isi personalizeze numarul de inmatriculare al masinii si sa participe la un concurs cu premii. Si, evident, sa impartaseasca experienta cu prietenii de pe Facebook.
VideoDetalii ImaginiApp Store link Google Play link