NoStatusApp iti ascunde status bar-ul din aplicatiile care au browser web, fara a face jailbreak

  NoStatusApp este un web exploit care permite posesorilor de iDevice-uri sa ascunda status bar-ul propriilor terminale fara a face jailbreak. Exploit-ul functioneaza doar in aplicatiile care ruleaza un web browser pentru a afisa continut, iar asculderea status bar-ului va elibera doar putin spatiu pe ecranele voastre, deci nu va asteptati la foarte multe de la el. Totul functioneaza in baza unui website pe care trebuie sa il vizitati folosind Safari, iar la inchiderea aplicatiilor modificarea dispare.

  1. Accesati acest website de pe iDevice-ul vostru.
  2. Asteptati ca acel timer sa expire si cand este afisat mesajul Finished. Tap the button below, asapati butonul de sub text.
  3. Dupa apasarea butonului ecranul se va face negru pentru o secunda, iar la revenire status bar-ul aplicatiilor cu browser ar trebui sa fi disparut deja.

  Pentru aplicatiile deschise deja, trebuie sa apasati butonul Home si sa le redeschideti din task switcher pentru a vedea modificarea. Exploit-ul nu functioneaza cu orice aplicatii si pentru a readuce status bar-ul trebuie doar sa inchideti complet aplicatiile folosind task switcher-ul.