Prima Pagina Apple iOS 6.1.1 beta 1 nu inchide exploit-urile folosite pentru a face jailbreak...

iOS 6.1.1 beta 1 nu inchide exploit-urile folosite pentru a face jailbreak cu evasi0n

  Aseara Apple a lansat iOS 6.1.1 beta 1 la doar cateva zile dupa lansarea solutiei de untethered jailbreak pentru iOS 6 numita evasi0n. Desi multa lume se astepta ca acest update sa blocheze exploit-urile utilizate in evasi0n, Pod2G a afirmat astazi ca Apple nu a reusit deocamdata sa le blocheze. Desi evasi0n poate teoretic sa faca jailbreak acestei versiuni a iOS, Pod2G spune ca programul nu este configurat pentru a functiona in acest mod, iar daca noi incercam sa il folosim in acest scop, nu vom avea succes.

  Desi Apple nu a blocat rapid exploit-urile din evasi0n, asta nu inseamna ca pana la lansarea versiunii finale a iOS 6.1.1 nu va reusi sa le blocheze.

 • Marius

  Nu va bloca exploitul nici odata cu lasarea versiunii finale, fara sa atac pe nimeni fiecare cu parerile proprii, nu inteleg de ce sunt atatia care se ingrijoreaza una 2 ca nu vor mai putea face jalbreak? Apple nu are nici un interes sa oprească acest proces, cu singuranta ar fi reusit demult, ei au de castigat din multe privinte, daca stam doar sa ne gandim ca multe din tweek-urile apărute in cydia au fost implementare ulterior in IOS-ul oferit de Apple. Singur lucru de care pot fi deranjati e pirateria, dar cu asta nu se ocupa direct jalbreak-ul si nici nu cred ca e o problema de maxim interes pt Apple la momentul actual…

 • B06DAN

  Apple se lauda cu cel mai sigur os.
  Daca nu inchide portita asta sunt aspru criticati si pierd multi clienti.
  Deci asteptati-va ca la primul update sa dispara posibilitatea de a mai face jb.

 • SiR Vladio

  Updateul asta va fi sigur axat pe blocarea exploitului..