Prima Pagina Cydia Do Not Disturb Toggle iti permite sa activezi functia Do Not Disturb...

Do Not Disturb Toggle iti permite sa activezi functia Do Not Disturb cu un simplu gest

  Do Not Disturb Toggle este un toggle lansat in cursul acestei nopti in Cydia, iar cu ajutorul sau putem activa rapid functia Do Not Disturb implementata de catre Apple in iOS 6. Toggle-ul functioneaza cu ajutorul SBSettings si a activator-ului, asa ca poate fi activat fie direct prin intermediul SBSettings, fie folosind un gest care poate fi setat in Activator. Toggle-ul permite doar activarea/dezactivarea functiei Do Not Disturb, deci configurarea ei trebuie sa o faceti prin meniul de setari al aplicatiei Settings.

Toggle Do Not Disturb in Activator and SBSettings. Toggle can be configured from SBSettings `More` option, or set up using Activator in the Settings app.

  Do Not Disturb Toggle este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.

 • Claudiu

  Merge doar pe ios 6.1?

 • Galul

  Salut zaone…am ip 5 si a. O problema ca D fac poze dc nu rămâne poza pe tot ecranu se micsoreaza imi rămân 2 Dungi negre ce pot face?

 • Geo

  APPLE o societate cu produse excelente si cu un OS sigur,stabil si foarte frumos …

 • costin

  si eu am aceeasi problema ca si Galul…si mai am inca o problema daca imi poate raspunde cineva….cand intru in camera se vad niste dungi ruland pe ecran ca si cum ar fi monitor CRT dinala vechi si magnetizat. dungile nu apar,ereu, de la ce sa fie? am vorbit deja si imi vor inlocui telefonul dar totusi poate exista ceva sa se repare mai repede, am incercat cu restore si degeaba…mersi pentru cine imi raspunde…