iOS 6.1.1 urmeaza sa fie lansat foarte curand pentru a rezolvat problemele privind autonomia si conectivitatea 3G

  In weekend v-am spus ca operatorul de telefonie mobila Vodafone UK si-a avertizat clientii posesori de terminale iPhone 4S sa nu faca update la iOS 6.1 deoarece aceasta versiune a sistemului de operare ii impiedica sa foloseasca in conditii normale reteaua 3G de voce/date. Din pacate nu doar Vodafone a avut probleme, alti operatori din Europa au emis avertismente asemanatoare, iar forumurile de discutii ale celor de la Apple au fost “invadate” de utilizatori care reclama atat probleme cu conectivitatea 3G, cat si cu autonomia bateriei sau supraincalzirea dispozitivelor.

  Saptamana trecuta Apple a lansat iOS 6.1.1 beta si desi initial se credea ca update-ul a fost pus la dispozitia dezvoltatorilor inainte ca Apple sa blocheze solutia de untethered jailbreak evasi0n, la mijloc ar fi problemele de functionare ale iDevice-urilor. Se pare ca operatorii de telefonie mobila ar fi testat deja iOS 6.1.1 pentru a confirma ca problemele au fost rezolvate, iar in perioada imediat urmatoare Apple ar urma sa lanseze noua versiune a iOS care ar avea build-ul 10B145 si va fi disponibila printr-un OTA Update care ar urma sa aiba doar 23 MB.

  Daca ati actualizat evasi0n saptamana trecuta, nu veti putea face OTA Update la nicio versiune noua a iOS si este recomandabil sa ignorati iOS 6.1.1 cand va fi disponibil, dar asta numai pana hackerii ne vor spune daca exploit-urile din evasi0n au fost blocate sau nu.