Apple ar putea organiza in martie o conferinta pentru prezentarea unor programe dedicate dezvoltarii de aplicatii pentru Apple TV

  Desi lumea asteapta cu nerabdare lansarea unui televizor produs de catre compania Apple, decamdata se pare ca un asemenea dispozitiv este departe de lansare. Apple pregateste totusi terenul pentru introducerea sa pe piata, iar in martie ar urma sa organizeze o conferinta de presa in cadrul careia ar urma sa prezinte si sa lanseze o suita de programe menite sa permita dezvoltatorilor sa produca aplicatii pentru Apple TV-uri. Acest eveniment are rolul de a pregati o potentiala lansare a unui iTV, lansare ce ar urma sa aiba loc in toamna acestui an.

  Compania ar putea aduce pe piata un televizor cu diagnoala de 42 – 55 inch care ar putea costa pana in 1500$, ar urma sa ruleze o versiune speciala a iOS, ar urma sa ofere continut multimedia premium si cine stie ce altceva. Toate acestea sunt simple zvonuri si multi asteptau introducerea iTV-ului la WWDC 2012, insa anul acesta analistii americani sunt ceva mai linistiti, iar televizorul Apple pare sa fie la cel putin jumatate de an distanta de lansare.

UPDATE: Se pare ca acest zvon nu este adevarat, Apple nu are planificata vreo conferinta pentru luna urmatoare.

2 COMENTARII