Prima Pagina Apple Apple a sponsorizat o masina ce a participat la cursa Le Mans...

Apple a sponsorizat o masina ce a participat la cursa Le Mans in anul 1980 (Video)

[youtube]http://youtu.be/6dtwHbusj9g[/youtube]

  Desi unii ar fi tentati sa spuna ca in clipul video de mai sus avem prima masina conceputa de catre Apple, iCar-ul ramane doar o idee neimplinita, deoarece in clip avem o clona a Porsche-ului care a participat la o cursa a celebrului circuit Le Mans. In anul 1980 Apple a sponsorizat un Porsche 935 K3 care a participat in cursa de 24 de ore de la Le Mans, insa din cauza unui piston a fost nevoita sa abandoneze cursa dupa doar 13 ore de la inceputul ei, aceasta fiind prima si ultima incursiune a celor de la Apple in acest sport.

  In acea perioada Steve Jobs era un fan al Porsche-urilor, insa esecul sponsorizarii facute atunci a determinat Apple sa nu mai aleaga aceasta metoda de promovare.

 • Seby

  un iCar era tot ce lipsea omenirii. :))))))
  faptu ca ar fi trebuit sai fac jailbreak ca sa pot pune ce cauciucuri vreau eu si nu unele , gen , iCauciuc , sau iTapiterie sau iOglinda , etc ma face sa cred ca e bine ca a ramas in stagiu de idee si nimic altceva.
  probabil ca ar fi mers decat pe iBenzina sau iMotorina , dar ne ajuta din nou jailbreak-ul :)))))))))))

 • Andu

  Cum ar fi fost sa existe si un iChuck Norris ???

 • SorinTS

  Eu am avut un Apple IIe , asa ca romanii stiau de mult timp de Apple . Copiii romani poate nu stiau pana in 2007 .

 • Adri

  N-avea grija Seby ca ar fi aparut imediat o Samsunglimuzina cu 4 motoare,2 volane,3 portbagaje si sase bancute de plastic ,mai lunga si mai lata,care sa te multumeasca

 • alex

  @Seby,esti foarte tare,jur.. :))))))