EUUnlimited elimina limitele impuse de catre UE cu privire la nivelul volumului difuzorului iDevice-urilor

  In iOS 6 Apple a implementat in iOS optiunea de a seta ca nivelul volumului difuzorului iDevice-urilor sa nu depaseasca limita impusa de catre UE pentru locuitorii acestei regiuni. Desi in prima versiune a iOS, Apple ne dadea posibilitatea de a inlatura aceasta limitare, insa in iOs 6.1.2 optiunea de a dezactiva limitarea nu mai exista, asa ca sistemul de operare actioneaza asa cum a fost setat de catre Apple. Pentru a elimina complet aceasta limitare impusa de catre Apple, tweak-ul EUUnlimited a fost lansat in Cydia si el practic va creste limita maxima a nivelului volumului difuzorului iDevice-urilor imediat dupa instalare.

Compatible with iOS 6. Removes the volume limit enforced by the European Union, and removes the coloured volume stepper.

  Teoretic diferenta in ceea ce priveste nivelul sonorului nu ar trebui sa fie mare, insa veti sesiza o diferenta. EUUnlimited este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.

5 COMENTARII

  1. La mine pe 6.1.2 încă există opțiunea de a dezactiva. Dar dacă selectezi ca zonă US când dai restore, nu ar trebui să apară aceast impediment.

  2. Merge facuta si fara tweak-ul asta,cu ifile sau alt file explorer, navigati la System/Library/PrivateFrameworks/MediaToolBox.framework si aveti acolo RegionalVolumeLimits.plist, la ifile are “properties list viewer” si le schimbati de acolo la “120” sau le deschideti ca pe un document text si schimbati lafel, la 120. Cu alta valoare nu am incercat dar cu asta merge bine pe orice iphone si orice iOS. Dupa modificari(eu am modificat la toata lista din “RegionalVolumeLimits.plist”) trebuie restart la telefon. Diferenta sesizabila se simte la casti. Ciudat e ca unele iphone 3g nu au aceasta limitare…