iMilionar – o aplicatie interesanta care te ajuta sa-ti testezi cultura generala

  iMilionar este o aplicatie lansata la sfarsitul lunii trecute in App Store, ea imita celebrul joc Vrei sa fii milionar? si ne ajuta sa ne testam cunostintele despre aproape orice. Aplicatia este disponibila in format universal in App Store la pretul de doar 0.89€.

iMilionar te așteaptă cu arhivele sale cu întrebări generale și cu conținut greu. În timp ce joci, te vei bucura și de prietenii tăi. Acesta va termina cu siguranţă plictiseala ta. Datorită iMilionar, momentele cele mai plăcute te așteaptă pe tine şi prietenii tai, în plus față de îmbunătățirea cunoștințelor generale. iMilionar nu este doar un concurs de cultură generală, ci, de asemenea, o aplicaţie instructivă și amuzantă.

Arhiva de întrebări:

Datorită arhivelor de întrebări, puteţi avea şansa de a întâlni diferite întrebări şi de a concura atât timp cât doriţi. Puteţi concura cu prietenii şi, de asemenea, să vă verificaţi aptitudinile individuale. Cunoştinţele generale ale Dvs. se vor îmbunătăţi.

Centrul de joc.

Puteţi să vă faceţi scorul scris, pe care l-aţi câştigat în centrul de joc. Numele Dvs. poate fi văzut printre miile de nume. Pe listă, puteţi spune “aici sunt eu”.

Fără Internet

Fără a fi nevoie de conectare la Internet, puteţi juca oriunde doriţi; pe autobuz, metrou sau la birou sau acasă ca offline.

Opţiune 3 jokeri

Veţi avea drepturile de Joker care sunt apelarea prieteniilor sau întrebarea publicului şi puteţi avea, de asemenea, o şansă de a alege în jumătate opţiunea de a ştii întrebările. Am folosit inteligenţa artificială, care vă va direcţiona în funcţie de nivelurile de dificultate al întrebărilor, în timp ce DVS.utilizaţi Jokeri.

Pretul initial:
Numele:
iMilionar

0.89

s





Developer: Yusuf OZKAN
Universala
Categoria: Games


Descriere: iMilionar te ateapt cu arhivele sale cu ntrebri generale i cu coninut greu. n timp ce joci, te vei bucura i de prietenii ti. Acesta va termina cu siguran plictiseala ta. Datorit iMilionar, momentele cele m…


Dimensiunea aplicatiei este: 3.4 Mb