Prima Pagina Noutati Principalele criterii in baza carora utilizatorii aleg telefoanele mobile sunt pretul si...

Principalele criterii in baza carora utilizatorii aleg telefoanele mobile sunt pretul si complexitatea OS-urilor

  Saptamana trecuta v-am prezentat un studiu al celor de la Nielsen care ne spunea modul in care sunt utilizate aplicatiile de catre posesorii de smartphone-uri din cateva tari importante de pe glob. Acelasi studiu contine si cateva informatii interesante in legatura cu criteriile in baza carora sunt alese telefoanele mobile in acele tari, iar pretul si complexitatea ocupa primele doua pozitii in majoritatea locatiilor in care a fost aplicat studiul.

  Pretul este principalul criteriu si usurinta cu care poate fi utilizat un sistem de operare ocupa pozitia a doua, iar cei de la Apple par sa fi inteles foarte bine ceea ce isi doresc, consumatorii, chiar daca analistii tind sa ii contrazica. Lasand la o parte criteriile de achizitie, va spun ca principalele locatiile din care sunt achizitionate telefoanele mobile difera de la tara la tara. Fiecare piata este diferita si in functie de posibilitati, telefoanele mobile sunt achizitionate fie din marile centre comerciale, de la operatori, online sau direct de la producatori.

 • cristi

  deci ci e nu are bani se uita la pret si diar atat trebuie sa aiba -android!:)) de exemplu un coleg de al meu si’a luat alcatel:| sa fim seriosi

 • tt

  Ce bine ca ai tu bani dar nu stii nici macar sa scrii corect. Eh, dar ai aifon 😀

 • Seby

  cristi daca tu esti unu din reprezentantii apple , sincer , in secunda doi arunc toate idevice-urile mele pe geam ………
  nu ma intereseaza felul in care ai scris dar ma scarbeste felul in care gandesti.