Iata cum sunt utilizate majoritatea smartphone-urilor, ce tari au cele mai multe si alte cateva informatii interesante (infografic)

  Cei de la Nielsen analizeaza anual modul in care sunt utilizate smartphone-urile de catre locuitorii catorva tari importante de pe glub, iar anul acesta prezinta in infograficul de mai jos cele mai utilizate functii ale acestor dispozitive. Practic, functia de SMS/mesagerie text este cea mai populara in majoritatea tarilor, exceptie facand India, unde mai putin de jumatate dintre persoane folosesc smartphone-urile pentru asa ceva. Pentru locurile urmatoare lucrurile sunt ceva mai greu de stabilit, insa utilizarea email-ului, a retelelor sociale si browsing-ul pe web inregistreaza procentaje destul de mari.

Even with operating systems that offer consumers high-speed connections, built-in multimedia features and access to a multitude of apps, text messaging is still one of the most popular mobile activities among smartphone owners in all countries. South Korean smartphone owners are generally the most active when using their smartphone for multimedia or commerce activities such as web browsing and online banking, and Brazilians are the heaviest users of social media on their smartphones.

  Se potriveste acest studiu cu ceea ce faceti voi zilnic pe propriile terminale mobile? Mai jos aveti informatii si despre persoanele care detin smartphone-uri in tarile verificate, ce tipuri de telefoane detin cetatenii acelor tari, o impartire pe sexe a utilizarii de telefoane mobile si procentele de utilizatori care detin mai mult de un telefon mobil.

3 COMENTARII