Prima Pagina BigBoss FaceDetectionVideo4S implementeaza in iPhone 4S sistemul de recunoastere faciala in timpul filmarilor...

FaceDetectionVideo4S implementeaza in iPhone 4S sistemul de recunoastere faciala in timpul filmarilor video

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

  iPhone 5 este primul iPhone care este capabil sa recunoasca fetele persoanelor care sunt inregistrate folosind camerele terminalului, aceasta functie fiind in trecut disponibila doar pentru poze. Apple a implementat functionalitatea doar pentru noul sau terminal, lasand restul dispozitivelor fara ceva aseamanator si fara vreo intentie de a o implementa in ele. FaceDetectionVideo4S este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia, iar el are rolul de a implementa in iPhone 4S sistemul de recunoastere faciala in timpul inregistrarii clipurilor video.

Requires iPhone 4S. Enable Face Detection in Video preview like iPhone 5 & iPod Touch 5G in iPhone 4S only. Install and just run Camera.app.

  Tweak-ul implementeaza functia doar in terminalele iPhone 4S, iar ea devine activa imediat dupa instalare. FaceDetectionVideo4S este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.

emag black friday lista reduceri
  • Smecherache

    Cum pot sa o instalez si eu?am incercat dar nu am reusit!

  • Edy

    Nici eu nu’l găsesc…

  • Eu am instalat tweakul, dar nu vad la ce foloseste…