Prima Pagina Cydia CustomGrid 2 (iOS 6+) iti permite sa aranjezi iconitele din Springboard dupa...

CustomGrid 2 (iOS 6+) iti permite sa aranjezi iconitele din Springboard dupa bunul plac

  CustomGrid 2 (iOS 6+) este o noua versiune a tweak-ului CustomGrid, ea fiind special conceputa pentru a functiona fara probleme in iOS 6. Tweak-ul are rolul de a ne permite sa rearanjam iconitele din Springboard dupa bunul plac, eliminand limitele impuse de catre Apple pentru numarul de iconite afisate in Springboard, pozitionarea acestora si multe altele. Tweak-ul are un meniu de setari in aplicatia Settings iar de acolo putem: elimina spatierea dintre iconite, seta numarul de coloane si randuri pe care sunt afisate iconitele, seta numarul minim/maxim de iconite vizibile in dock sau task switcher si multe altele.

Free for CustomGrid users! Requires iOS 6 or higher. CustomGrid 2 lets you completely change your icon layout. Set a custom number of rows columns, hide labels, choose your spacing, and more! No more searching on Cydia for that perfect layout that fits your theme, make it yourself! You can even change the number of icons in your dock and in your switcher! Customizing your SpringBoard has never been easier! Compatible with iPhone, iPad and iPod touch on iOS 6 or more. Compatible with Infiniboard, SBRotator and Springtomize. Not yet with Infinidock.

  CustomGrid 2 (iOS 6+) este disponibil la pretul de 1$ in repo-ul BigBoss al Cydia si este compatibil cu suita e tweak-uri care implementeaza modificari similare in Springboard.

 • Exact de ce aveam nevoie. Incep sa apreciez JB-ul mai mult in fiecare zi.

 • bogdan

  mda, am aruncat un dolar degeaba pt ca nu a fost prezentat cum trebuie si esti indus in eroare!
  programul face ce face si iconoclasm dar NU FACE ce face gridlock.

  ms zaone

 • yCodryn

  Ms bogdan pentru feedback si eu as fi dorit sa-l cumpar doar pentru ceea ce face gridlock dar se pare ca mai astept pana il vor face compatibil cu IOS 6.1.2.

 • Dragos

  Cel mai complet tweak este Springtomize 2.
  Este de departe cel mai bun tweak pentru a-ti modifica absolut orice in Iphone.

 • Dragos

  @bogdan: Pana cand este optimizat GridLock pt ios6 poti folosi iBlank

 • @bogdan: Si cum anume ai fost indus in eroare? In quote e pusa si descrierea din Cydia, asa ca spune-mi ce anume spune ala acolo si nu face tweak-ul.

 • bogdan

  @dragos: am folosit iblank ‘din disperare’ dar ingreuneaza putin springbordul si nu are aceeasi eficienta ca gridlock.
  @zaone: “Tweak-ul are rolul de a ne permite sa rearanjam iconitele din Springboard dupa bunul plac, eliminand limitele impuse de catre Apple pentru numarul de iconite afisate in Springboard, pozitionarea acestora si multe altele.”
  eu din asta inteleg ca poate face aceeasi treaba ca si gridlock dar se pare ca poate doar sa iti creeze mai multe randuri si coloane dar iconitele se pun tot una dupa alta deci nimic nou.

 • Pai poti sa afisezi mai mult de 4, le poti afisa mai aproape decat inainte, poti inghesui mai multe in pagina. Se vede si in poza asta, nu am spus ca poti sale pui in cercuri sau romburi.

 • CJ 17 NYK

  Gridlock nu se actualizeaza pt ios 6+

 • bogdan

  @cj 17 nyk: de unde stii?
  banuuesc ca tre’ sa iasa un inlocuitor sau ceva

 • Khaan

  Daca veniti cu informatii, aduceti si explicatii sau surse. Aviz @CJ 17 NYC…