CEO-ul Swatch sustine ca iWatch-ul nu va fi viitoarea revolutie tehnologica

  Toata lumea stie ca Apple dezvoltata un iWatch si multi cred ca aceasta va fi urmatoarea mare inovatie a companiei americane. Printre cei optimisti nu se afla si actualul CEO al companiei Swatch, el fiind de parere ca iWatch-ul nu va fi urmatoarea mare revolutie tehnologica. El a facut aceasta afirmatie in conferinta pentru prezentarea rezultatelor financiare ale companiei elvetiene, si sustine ca utilizatorii cumpara ceasurile ca si produse de lux, schimbandu-le des, insa a recunoscut ca Apple a avut discutii cu ei despre materialele din care pot fi construite ceasurile, dar si despre posibile surse de energie pentru ele.

Personally, I don’t believe it’s the next revolution. Replacing an iPhone with an interactive terminal on your wrist is difficult. You can’t have an immense display. In addition to size limiting the amount of information that can be shown, consumers often buy watches as a jewelry item and like to change them, Hayek said.

  CEO-ul Swatch nu crede ca iWatch-ul poate inlocui iPhone-ul in utilizarea zilnica, insa ceea ce nu intelege el este ca smartwatch-ul Apple este dezvoltat ca un accesoriu al iPhone-ului si are menirea de a schimba tabieturile utilizatorilor. Da, oamenii care cheltuie zeci de mii de dolari pe ceasuri nu vor cumpara un iWatch, insa marea masa de oameni isi va dori un asemenea dispozitiv pentru a il interconecta cu iDevice-urile si nu ar fi prima oara cand CEO-ul unei companii incearca sa minimizeze impactul unui produs Apple inainte de lansarea acestuia.