Prima Pagina comic iWatch vs Google Glass (comic)

iWatch vs Google Glass (comic)

  iWatch si Google Glass sunt doua dintre cele mai importante proiecte dezvoltate in momentul de fata si, dcei de la Joyoftech ne prezinta modul in care ar putea arata o “intalnire” intre cele doua produse.

 • Seby

  doua chestii neinteresante , din punctul meu de vedere si nici nu cred sa aiba succes prea mare atat ochelarii cat si ceasul……
  daca e sa aleg din aceste doua , cred ca ochelarii mi se par mult mai interesanti.

 • DonCalin

  Stiti ce as face eu? Daca s-ar putea face teste cu ei cum se face cu telefoanele noi aparute, nu tin neaparat sa imi iau ceas sau ochelari, insa le-as lua sa vad despre ce e vorba, sa le testez ca sa nu zic ca nu am pus mana pe ele si apoi sa le dau inapoi.

 • Ionel CRACIUNEL

  Sunt foarte incantat de ambele proiecte! Ochelarii dusi la extrem si ceasul la fel, in schimb daca ar fi sa pariez pe unul din cele 2 proiecte as gandii cam asa: pe termen scurt-mediu Apple o sa faca eneorm de multi bani cu ceasul datorita pretului mult mai scazut la vanzare fata de ochelarii celor de la Google insa, cand ochelarii celor de la Google or sa aiba 3-4 ani vechime si or sa fie un produs matur mult updatat or sa fie must have in domeniul tehnologiei portabile si atunci, intradevar, o sa ne dam seama ca produsul care o sa castige lupta financiara si cea de market o sa fie produsul Google.

 • Mario

  Ochelarii de la Google vor avea o problema cu dreptul la intimitate al fiecaruia. Nu ma refer la dreptul la intimitate al celui care-i poarta ci a celor din jur, poate cineva te inregistreaza audio/video in momentul in care se uita la tine. Parca nu m-as simti in apele mele in momentul cand cineva m-ar privi prin acesti ochelari si sa stiu ca in momentul in care se uita la mine, Google ii spune tot ce stie despre mine.

  Nici ceasul cu iOS nu-l vad prea bine, pana la urma ce utilizare noua aduce? Sa nu uitam ca Steve Jobs a facut Apple-ul mare pornind intotdeauna de la utilitatea device-urilor proiectate. De-abia apoi venea designul si performantele tehnice.

  Ma rog, asta e doar o opinie, o sa vedem daca am avut dreptate.

 • Mario

  Zaone, iar ai șutit butonul EDIT? 😀
  Vroiam sa corectez ceva in postul de mai sus …

 • Nicu

  iWatch… cool, dar nu prea, nu e ceva inovativ. in schimb Glass… daca merge pe cat de bine il prezinta+ autonomie 1 zi+ pret acceptabil, va schimba interactiunea cu lumea.

 • Alexa Sebastian

  Ochelarii se comanda vocal …
  Adica vor merge super prost la noi

 • Amfetamin

  @Alexa Sebastian: se va comanda vocal cu Siri,ceva de genul: hello Siri,cat e ora ca mi-e lene sa ma uit la iwatch-ul de pe mana? Asta da contopirea sistemelor!

 • Amfetamin

  Bineinteles in engleză si se uita lumea la tine pe strada ca melcul la stropitoare sau ca omida la sudura! 🙂