Prima tableta Ubuntu este disponibila pentru precomanda

  Intermatrix U7 este, probabil, prima tableta Ubuntu ce ar urma sa ajunga pe piata in luna octombrie a acestui an, un website australian oferind-o pentru precomanda incepand de acum. De la inceput va spun ca totul ar putea fi o simpla pacaleala, insa produsul arata interesant si deocamdata exista doar putine urme de indoiala cu privire la veridicitatea existentei sale. Tableta urmeaza sa ruleze Ubuntu OS pentru tablete, va avea procesor quad-core de 1.5 GHz, chip grafic quad-core Vivante GC1000+, 1 GB RAM, spatiu de stocare de 16 GB, ecran de 7 inch si doua camere.

  Toate specificatiile de mai sus sunt listate ca fiind pasibile de schimbari, deci peste cateva luni ele ar putea arata complet diferit, insa probabil restul tabletelor Ubuntu vor avea hardware similar. Ca sa fiu sincer, tablete cu asemenea hardware si Ubuntu OS ar putea avea succes pe piata, totul depinde de felul in care sunt ele promovate.

3 COMENTARII

  1. Conteaza mult si pretul … ptr ca Surface se misca suuuupppeer fata de tabletele cu android, insa pretul te cam tine la distanta in special cele cu win Pro.

  2. @Alin Cristian: Canonical asta a folosit pentru prezentare, ei au rulat Ubuntu OS pe Nexus-uri, dar ma gandeam ca stii asta deja, fiind atat de informat.