NUU MiniKey – o carcasa pentru iPhone ce are implementata o tastatura cu butoane fizice

  Steve Jobs a decis in 2007 ca tastaturile fizice din telefoanele mobile nu sunt bune, asa ca a decis sa implementeze o tastatura virtuala in iOS, iar dupa el altii au facut acelasi lucru. In ziua de astazi toate terminalele mobile au tastaturi virtuale, unele chiar daca au si o tastatura fizica. iPhone-ul nu intra in aceasta categorie, insa cei de la NUU s-au gandit ca ar fi util sa le ofere utilizatorilor o asemenea optiunea, asa ca o carcasa numita MiniKey a fost dezvoltata si ea este acum compatibila inclusiv cu iPhone 5.

Tired of those annoying typos or embarrassing auto-correct mistakes when using your iPhone on-screen keyboard? Type faster and more accurately with the latest NUU MiniKey now. Whether you’re texting, e-mailing or blogging, the NUU MiniKey is a great alternative to using the on-screen keyboard. Simply snap your iPhone in the case, slide the keyboard out and type away!

  Carcasa este disponibila de ceva vreme pe piata, insa abia recent a fost actualizata pentru a fi compatibila cu iPhone 5, iar daca sunteti interesati de ea puteti face o precomanda aici.