Prima Pagina iPad Siri poate fi utilizat pentru a cauta notite scrise in iDevice-urile noastre

Siri poate fi utilizat pentru a cauta notite scrise in iDevice-urile noastre

  Siri, asistentul personal implementat de catre Apple in iOS 5, are o multitudine de functii care ne permit sa controlam destule caracteristici ale iDevice-urilor noastre. Printre ele se afla si posibilitatea de a cauta prin notitele disponibile in aplicatia Notes, aceasta functie ramanand destul de ascunsa pana recent. Siri poate efectua cautari dupa notitele publicate intr-o anumita luna sau zi, poate afisa toate notitele disponibile in aplicatia Notes si poate cauta notite care au o anumita denumire.

Search by date. Activate Siri and say, “Find notes from March, 2013″ or “Find notes from March 7, 2013.” You can also ask, “Find notes from yesterday.”

Search by keyword. You can have Siri search your notes for a specific word by saying, “Search notes for ‘x’”, where “x” is the term you’re looking for. Siri returns the results as a tap-able list.

  Aceasta functionalitate este disponibila pentru toate iDevice-urile care au Siri instalat, indiferent de metoda prin care a fost instalat asistentul.

 • MMVVDD

  Siri e o porcarie care iti scoate ochi ca in limba romana nu intelege nimic iar in engleza intelege ce vrea. A
  sta e parerea mea.

 • Mihai

  Eu nu am nici o problema cu siri chiar ma intelege foarte bine o folosesc in fiecare zii mai ales cand ies cu bicicleta si nu pot umbla la telefon…

 • Bogdan

  Siri, deși are momente în care înțelege absolut ce are chef, dacă ȘTII să vorbești și să pronunți corect în enegleză, înțelege aproape orice.

 • Gimibv

  Mi se pare o prostie siri atata timp cat nu se misca destul de repede aude ce vrea si raspunde cand vrea si apropo stim sa vorbim si noi engleza dar…mai trebuie lucrat siri adica iris in traducere masonica inseamna lucifer adica cel care vede tot….deci ca sa vada tot mai trebuie softuri si prog….mai puternice g.b

 • C0smi

  Cel putin in germana functioneaza satisfacator …