Prima Pagina Apple iPhone 5S ar urma sa includa un cititor de amprente si chip...

iPhone 5S ar urma sa includa un cititor de amprente si chip NFC

  Saptamana trecuta v-am spus ca analistii americani considera ca Apple urmeaza sa implementeze un cititor de amprente in iPhone 5S, iar informatii noi publicate astazi confirma acest lucru, insa sugereaza posibila implementare a unui chip NFC. Apple ar urma sa utilizeze aceste doua tehnologii pentru a permite utilizatorilor sa efectueze plati mobile in siguranta, combinatia componentelor fiind prima de acest gen ce ar urma sa fie disponibila intr-un smartphone.

Packaging and testing giant Chipbond Science and Technology (6147) this year will be the big mouth to bite! Apple’s next-generation iPhone 5S will be the first to import the built-in the touch IC core integrated touch display driver IC (TDDI), and for the first time to support wireless near field communication (NFC) fingerprint Chipbond exclusive to win TDDI seal measured , NFC sense of Fingerprint Sensor IC gold bumps large orders.

  Senzorul pentru citirea amprentelor ar urma sa functioneze impreuna cu ecranul tactil al iPhone 5S, conform acestui zvon, insa analistii americani sustin ca el va ajunge sub butonul Home. Deocamdata nimeni nu stie sigur cum va fi implementata aceasta componenta in iPhone 5S, insa deocamdata pare destul de clar faptul ca Apple testeaza macar prototipuri care au implementat un cititor de amprente, insa despre NFC nu se pot spune prea multe, zvonuri privind implementarea acestei tehnologii fiind destul de vechi.

 • Tclody

  Mai degraba langa butonul home.Personal nu cred ca ar da bine extensia sub butonul home al cititorului de amprenta.

 • Roby

  Poate chiar butonu home sa fie cititoru de amprenta si cand al deblochezi sa fie butonu home 🙂

 • Roby

  Sau iar il lungesc astea de la apple cat vor sa l faca de lung……?

 • Eu zic ca sar putea sa iasa chiar din el sa fie ca un fel de extendsie si cand il denlochezi sa iasa daca ai pus cod de amprenta dar totusi e o prostie ca si recunoasterea faciala fratemia la blocat

 • AndroSurf

  Lasa, la ce va trebuie voua NFC oricum nu o sa il folositi.mai asteptati 10 ani.

 • Daniel

  Asta nu schimba cu nimic faptul că trăim în România și sunt inutile. Care este rostul în a avea tehnologie pe care nu ai unde să o folosești? Ave LTE în i5, avem Siri, avem hărți și navigație, avem Passbook, avem “location reminders”, dar nu le putem folosi.

 • mau

  buna ideea cu amprenta. asta-i singurul motiv sa-l mai lungeasca putin, ca la asta se pricep .

 • DonCalin

  Cu cititorul de amprente sub butonul home o sa arate acum ca o paleta de cricket. Naspa, zau asa…

 • Dan

  Un mare analist chinez … Știre tipica

 • amfetamin

  La ce naiba imi trebuie cititorul de amprente? Nu-i vad utilitatea deloc,plus ca stau ca nebunu pana-mi deblocheaza telefonul,nu mai zic de consumul de energie a tel-ului ca sa indeplineasca acest task de fiecare data cand deblochez tel-ul.Mai bine sa bage o baterie de 2000mAH ca nu-i asa mare branza,ca de la primul Iphone incoace n-au facut nimic sa imbunatateasca performantele acumulatorului,au inovat de s-au spart!

 • Seby

  Hai ca asta este cel putin penibil.
  Pe langa butonul home care este de tot ……mai lipseste un cititor de amprente :))))))
  Cu cititoru lor de amprente devine mai gretos decat un s3 sau decat noul s4 :))))))

 • Pingback: Top 10: Cele mai importante stiri ale saptamanii pe iDevice.ro – 11.03.2012 – 17.03.2013 | iDevice.ro()