RaiseToCall iti permite sa apelezi un contact ducand iPhone-ul la ureche, functia este imprumutata de la Samsung Galaxy S III

  RaiseToCall este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia, iar el ne permite sa apelam un contact, din interiorul aplicatiei Messages, doar ducand iPhone-ul la ureche. Anul trecut Samsung Galaxy S III a fost lansat cu exact aceeasi functie si v-am spus ca un tweak va fi disponibil in Cydia pentru a o replica, iar acest lucru s-a intamplat aseara. Practic aveti deschisa aplicatia Messages, cititi un mesaj si decideti sa apelati interlocutorul, insa nu cautati butonul Call din aplicatie, ci doar apropiati iPhone-ul de ureche si persoana va fi apelata.

Requires iOS 6 or higher. Viewing an SMS conversation and decide to talk to the sender? Just Raise your iPhone to the ear and iPhone automatically dials the sender’s number. No more need to switch to Phone app or scroll through endless message conversation to dial a number. Raise To Call allows you to instantly place a call while browsing through a message conversation. Just hold your iPhone to your Ear!!! Using biteSMS instead of Apple’s Message app? not to worry- RaiseToCall works for both iPhone’s Message app and biteSMS!!!

  RaiseToCall foloseste senzorul de proximitate pentru a initia apelurile si este compatibil atat cu aplicatia Messages, cat si cu BiteSMS. Tweak-ul poate fi cumparat la pretul de 2$  din repo-ul BigBoss al Cydia.

13 COMENTARII

  1. @Ovidake010 – Stai jos , nota 2! Samsung a implementat aceasta functie in Galaxy S3 si stiu ca era mare valva cu chestia asta. Am folosit Galaxy S3 ca si telefon personal. Functia nu merge numai din mesaje. Daca ai contactul pe ecran, pui telefonul la ureche si merge perfect. Ce mai era interesant ca se folosea de microfon , cand dai de doua ori in el cu degetul , te duce in varful paginii in unele aplicatii , cum ar fii : Contacte , mesaje ,setari … Galaxy S3 a avut cateva functii care nu prea le-a vazut multa lume si a fost ceva mai WOW fata de celelalte Galaxy-uri.

  2. @Mihai B – stai jos, esti repetent, eu le am pe note1 dupa ce mi-am pus jelly bean, si multe alte functii pe langa cea mentionata, ai vazut si tu un s3 si esti zmeu … aceleasi functii au aparut “surprinzator”‘ si pe 3 bucati de s2 dupa ce le-am pus jelly bean… si am uitat sa mentionez, jelly bean official, nu rom .. surprinzator nu? ps: cand nu esti sigur pe ceva, mai bine tine pt tn 🙂 ms anticipat

  3. @Ovidake10, stai jos, esti exmatriculat.
    Functia respectiva nu este specifica jellybeanului (versiune Android existenta pe cateva sute de milioane de telefoane) ci este parte foarte importanta a touchwizzului – launcherul Samsung.
    De asta nu o sa o gasesti pe alte telefoane care au jellybean, sau in alte romuri jellybean care nu folosesc frameworkul samsung si touchwizz, decat pe samsunguri care au jellybean. E simplu.

    Sunt foarte multi copii dezinformati si plini de testosteron pe aici, de obicei ii ignor…

    Una peste alta e o functie utila, usor de implementat (se foloseste de accelerometru si camera frontala) si atat timp cat imbunatateste experienta de utilizare e binevenita.
    E rau ca la cat de simplu e tweakul costa 2 dolari…

  4. @Ion – stii vorba aia, se baga si nea ion, ca si el e om? ma refeream la jelly bean pe samsung, ca de el vorbeam, automat era vorba si de touchwiz, ca altfel se specifica htc sense sau altele… dar ai simtit si tu nevoie sa arati ca ai si tu testosteron, sa nu fi mai prejos decat noi, acei “copii dezinformati”

  5. Bai ovidake,nu te mai contrazice aiurea,da?Aceasta functie a venit initial doar si numai pentru Samsung Galaxy s3,dar ulterior cei de la samsung au pus aceasta functie si pe celelalte modele ale lor prin update la noua vertsiune de soft,implicit jelly bean 4.1.1 sau 4.1.2.Te rog nu te mai da interesant mai mult decat esti.Cum la fel functia de pe Note 2 cu multi window (puteai deschide 2 aplicatii si fiecare folosea jumatat5e de ecran) era aparuta si destinata doar terminalului galaxy note 2,Ulterior au inclus-o si in sgs3.
    Mi-a placut modul in care ai intors discutia,la inceput te bateai cu pumni in pipet ca domne e o functie a jelly bean nu a samsung,dupa care o dai la intors pai eu ce am azi,ma refeream doar la jelly bean din samsung,tare,nu?:))

  6. Numa sa flamati stiti. In loc sa dati cu parerea despre tweak voi va demonstrati’stiintele’ despre un telefon puscat.
    Google it si ati devenit mai destepti.
    Nush ce cautati aici daca voi tot cu samsung sunteti

  7. @tendix uite spre deosebire de tine noi putem avea o minte si o conceptie larga,avem atat produse apple cat si produse samsung,lg,sony,htc sau alte marci.Cumva acest site este o secta in care devotamentul este aratat prin ura fata de concurenta?Foarte usor noi ne folosim de aceste produse in viata de zi cu zi,nu le idolatrizam.Am de la ipaduri,iphone,apple tv la sgs3.Dupa tine cam ce site ar trebui sa frecventez?Atat de greu iti vine sa tolerezi o persoana umana dar care are un telefon diferit de al tau?

  8. @Ovidake010: Daca taceai, filozof ramaneai.Dar vad ca iti place sa te inseli.

    @SorinTS: E un site public, nu? Ca nu am vazut la intrare semnul in care zice daca ai Samsung nu ai ce cauta aici.

  9. @mihai. vezi ca aia cu “go to top” (sa se duca in susul paginii in aplicatia in care te aflii) este si in iOS 😉 atingi “status bar-ul” si se rezolva 😉