Thuraya SatSleeve iti transforma iPhone-ul intr-un telefon cu conexiune prin satelit (Video)

[youtube]http://youtu.be/eTEDgc2vu44[/youtube]

  Thuraya SatSleeve este un nou accesoriu pentru terminale iPhone, el permitand utilizatorilor sa isi transforme terminalele in telefoane cu conexiune prin satelit. Aceasta este prima carcasa pentru terminale iPhone care are o asemenea functionalitate, iar conexiunea se face la reteaua celor de la Thuraya si desigur permite utilizatorilor sa efectueze atat apeluri voce, din aproape orice locatie de pe glob, cat si sa trimita mesaje SMS.

Thuraya SatSleeve is the world’s first satellite adaptor for the iPhone, providing users with easy and affordable access to mobile communication services delivered over Thuraya’s powerful satellite network. Insert your iPhone into the SatSleeve to stay connected through phone calls and SMS via satellite mode — and put the entire world within reach.

  Deocamdata nu exista detalii cu privire la pretul pentru care ar urma sa fie disponibila carcasa, insa in afara pretului de achizitie va trebui cumparat si un abonament care sa permita conectarea la reteaua celor de la Thuraya.