TapTapSee – aplicatia pentru iOS care recunoaste obiectele dintr-o imagine si le recita denumirea

  TapTapSee este o aplicatie lansata acum doua saptamani in App Store, ea fiind dezvoltata special pentru persoanele care au deficiente de vedere. Ideea este de a le ajuta sa descopere mult mai usor obiectele care se afla in preajma lor, insa totul doar dupa ce fac o poza cu terminalul. Aplicatia este capabila sa identifice obiecte si bancnote americane, iar pentru orbi este poate cea mai buna metoda de a afla ce se afla in preajma lor, aplicatia recitand denumirile obiectelor pe care le identifica.

TapTapSee is a lightweight application designed to help the visually impaired and blind community identify objects they encounter in their daily lives. Once the user takes a picture of what is in front of them, the application identifies and speaks the identification back to the user*. The application also features instant recognition on all US paper currency.

  TapTapSee este disponibila gratuit in App Store, insa a fost gandita pentru a functiona doar pe iPhone/iPod Touch.

Pretul initial:
Numele:
TapTapSee – Blind & Visually Impaired Camera

Gratuit

s

Developer: Net Ideas, LLC
Categoria: Utilities


Descriere: TapTapSee is a lightweight application designed to help the visually impaired and blind community identify objects they encounter in their daily lives.

Once the user takes a picture of what is in front of…


Dimensiunea aplicatiei este: 3.9 Mb