FaceBook Messenger pentru iOS permite efectuarea de apeluri VoIP

  Acum cateva luni cei de la Facebook au implementat in FaceBook Messenger optiunea de a efectua apeluri VoIP cu oricare dintre prietenii pe care ii avem pe reteaua de socializare Facebook. Desi atunci totul era disponibil doar in SUA si Canada, incepand de astazi optiunea este lansata la nivel global, ea aparand in aplicatiile unor utilizatori din diverse locatii de pe glob. Eu deocamdata nu am regasit-o in Facebook Messenger-ul meu, insa avand in vedere ca actualizarea informatiilor din serverele Facebook pentru zona noastra se face mai greu, e posibil sa o vedem abia in cursul noptii.

  Prin intermediul acestei functii putem efectua apeluri telefonice prin internet, gratuit, cu prietenii nostri, eliminand astfel necesitatea de a consuma minutele dintr-un abonament, sau de a efectua cost suplimentar cu un apel telefonic. Facebook Messenger este disponibil gratuit in App Store.

6 COMENTARII

  1. Eu am o gramada de probleme cu imessage; intr-un final am hotarat sa-l scot complet.
    Incercam sa trimit un imessage unui utilizator care avea net doar wireless. In loc sa-mi trimita mesaj normal cand persoana respectiva nu era conectata la net, astepta pana se conecta la net si deabia atunci primea mesajul; cu toate ca era bifata optiunea sa trimit si sa primeasca mesaje ofline.
    Varza
    Plus ca am foarte multe probleme cu functia de telefonie a i5.