Apple dezvolta un nou design pentru Siri, incearca sa extinda compatibilitatea cu aplicatii terte, angajeaza oameni capabili

  Siri este un asistent personal conceput de catre Apple pentru iOS-ul sau, insa multi producatori de smartphone-uri au preluat exemplul celor din Cupertino si au implementat sisteme similare in propriile produse. Siri este criticat de foarte multa lume, nu este perfect, insa Apple incearca sa il faca mai frumos, cel putin asta ne dau de inteles cateva oferte de munca publicate de catre companie. Apple cauta oameni capabili sa implementeze functii noi in Siri, sa extinda compatibilitatea cu alte aplicatii din App Store, sa imbunatateasca infrastructura de servere in baza carora functioneaza sistemul si la final ramane design-ul.

  12 oferte de munca au fost publicate de catre Apple pe website-ul sau, ele ne dau de inteles ca foarte multe schimbari urmeaza sa fie implementate in Siri in viitorul nu foarte indepartat, iar aceasta nu este o pacaleala de 1 aprilie. Apple are nevoie de un Siri performant si iubit pentru a vinde cat mai multe iDevice-uri, pana acum asistentul si-a facut treaba si a tinut interesul ridicat pentru produsele companiei americane si probabil acest lucru nu se va schimba in viitorul apropiat. Chiar si asa, ne putem astepta la noutati interesante pentru Siri chiar din iOS 7.

3 COMENTARII

  1. am o nedumerire, poate imi raspunde daca a mai patit la fel….desi am telefonul in limba romana dar vorbesc degeaba ca siri nu intelege nimic. daca vb in engleza spre exemplu intelege cate ceva. sa fie broblema din setai?