Orange implineste 11 ani, pregateste surprize pentru clientii sai

13

  Astazi se implinesc 11 ani de cand brandul Orange a fost lansat oficial in Romania, iar opratorul de telefonie mobila sarbatoreste facandu-le cateva surprize propriilor clienti. In cursul zilei de astazi fiecare al unsprezecelea cumparator din magazinul online primeste o reducere de 11€ la achizitia pe care intentioneaza sa o faca. Practic nu trebuie sa plasati efectiv o comanda pentru a vedea daca beneficiati de reducere, trebuie doar sa plasati un produs in cosul magazinului online, iar daca sunteti a 11 persoana, atunci veti primi automat reducerea.

  Reducerile le puteti primi de mai multe ori la mai multe comenzi plasate astazi, iar mai josa veti mai multe detalii. Daca sunteti interesati sa vedeti ce alte promotii deruleaza Orange, atunci va recomand sa urmati acest link pentru a accesa catalogul de promotii al lunii aprilie.

La aniversare, Orange oferă reduceri-surpriză clienţilor care îşi fac cumpărăturile online

Bucureşti, 5 aprilie 2013. Pe 5 aprilie Orange împlineşte 11 ani de când brandul a fost lansat în România şi sărbătoreşte acest moment alături de clienţii săi, prin acordarea de reduceri în magazinul online. Astfel, în data de 5 aprilie, fiecare al unsprezecelea cumpărător din magazinul online Orange va primi pe loc o reducere în valoare de 11 euro.

Pentru a participa la această campanie, clientul trebuie să acceseze www.orange.ro/magazin-online/, să adauge în coşul de cumpărături produsul dorit, iar dacă este al 11-lea cumpărător, se afişează şi se aplică reducerea de 11 euro. O comandă poate conţine unul sau mai multe produse.

Clienţii pot beneficia de reducere de mai multe ori, pentru sesiuni de cumpărături diferite. Campania este valabilă pentru achiziţionarea oricărui produs din magazinul online, iar reducerea se cumulează cu alte oferte disponibile pe site.

Pentru cumpărăturile din magazinul online plăţile se pot face cu ajutorul unui card bancar, prin ordin de plată sau la livrare. Clienţii Orange au ocazia să descopere promoţii atractive pe tot parcursul anului şi pot apela, de fiecare dată când au nevoie, la un Orange Expert care le poate oferi consiliere online prin intermediul secţiunii Orange Help.