Prima Pagina Apple iPhone 5S si iPhone-ul ieftin ar urma sa fie disponibile in 5...

iPhone 5S si iPhone-ul ieftin ar urma sa fie disponibile in 5 culori si vor fi prezentate in iulie

  iPhone 5S urmeaza sa fie anuntat in luna iulie a acestui an de catre compania Apple, iar in afara celor doua culori cu care ne-am obisnuit deja, dispozitivul ar urma sa fie disponibil pentru achizitie in inca 3 culori separate. iPhone-ul ieftin ar urma sa fie disponibil cu acelasi upgrade in ceea ce priveste design-ul ambele terminale urmand a fi prezentate in iulie si lansate in iulie sau august. Desi deocamdata nu se stie care vor fi cele 3 culori noi adaugate liniei de iPhone-uri, se speculeaza ca Apple ar putea imprumuta ceva de la iPod Touch, iar culorile galben, albastru si rosu/roz ar putea fi utilizate pentru a colora dispozitivul.

It seems that a possibility of next iPhone being announced in July and put on the market from July in August is high according to the informed sources who can trust it. It seems that it will have gossiped if the 5-color lineup of low-priced edition iPhone is carried out until now, but iPhone 5S may be 3 colors added to 2 colors of iPhone 5 1 color somehow. However, the informed sources did not tell about the kind of detailed color.

  Nu stiu cati dintre voi ar fi dispusi sa cumpere un iPhone albastru sau galben, insa exista multe persoane care asteapta de ceva vreme iPhone-uri colorate si ma autoinclud printre ele. Deocamdata putini producatori de iPhone-uri ofera o oarecare diversitate in ceea ce priveste culoarea carcasei smartphone-urilor, iar daca Apple va reusi sa produca indeajuns de multe iPhone-uri colorate in orice altceva decat alb sau negru, va avea un avantaj destul de mare pe piata.

 • Andrei Daniel

  Eu tot negru as cumpara!

 • Ion

  Buna ideea cu noile culori.
  O sa devina iar trendy.
  Portocaliu, galben, albastru, cred ca ar arata excelent (Nokia Lumia pe albastru sau portocaliu arata criminal, cred ca la fel o sa fie si iphoneul)

 • wiiliams

  “iPhone-ul ieftin ar urma sa fie disponibil cu acelasi upgrade in ceea ce priveste design-ul” ce vrea sa insemne ca vor arata la fel?

 • Ervin

  O sa imi iau o culoare trendy …. NEGRU

 • Robert

  iPhone galben , rosu , portocaliu?Fereasca Dumnezeu.Prierdere de timp si bani pentru Apple , eu tot la Negru raman.

 • Oxyg3n

  Poate Apple sa scoata si culoarea rahatului, tot se va cumpara in draci.
  Asa a fost tot timpul. Vai, e oribil, vai e prea lung, vai, vai vai … si tot au spart randurile la vanzari. Asa ca sa nu ne amagim.

 • Nici la iPod touch 5 nu am ales alta culoare decat negru,deci nu voi alege altul nici cu urmatorul iPhone (oricum inca nu intentionez sa schimb 4S-ul inca)

 • Dexteritate

  Mă tot gândesc sa-l schimb pe asta negru cu unul tot negru. Dar sa fie iphone.

 • Justme

  Abia astept 5s ul albbbb. Deja ma manca sa imi iau 5 ul ca 4 ul e deja depasit dar mai rezist cateva luni sper..

 • Kla

  Verdeee

 • razvan

  galben-albastru ptr cine tine cu Petrolul

 • heroes

  o sa scoata iphone rosu USL si portocaliu PDL(sau ARD) in tendinta cu partidele din romanica noastra draga si nespus de frumoasa in gunoaie umane

 • Serban

  Sa soeram ca pana la 5s vodafone va obtine licenta pt utilizarea 4G si pe iphone 5 /5s. Momentan doar galaxy s3/htc one se pot folosi pe 4g