iPhone 5 vs Samsung Galaxy Mega 6.3 inch

  Daca tot a fost anuntat astazi Samsung Galaxy Mega 6.3 cu ecran de 6.3 inch, de ce sa nu avem si o comparatie cu iPhone 5 si Smasung Galaxy Note II? Cred ca destui vor aprecia “bestia” pe care au pregatit-o baietii de la Samsung.

41 COMENTARII

  1. Deja se întrece limita dintre telefoane mobile si stații emisie receptie ,frate da ce înseamnă prostia asta in loc sa progresam regresam tehnologic si ca prostie. 😉 ok sunteți buni ati demonstrat ca puteti aveți nota 20 dela mine dar hai lăsați-o mai moale cu prostiile ,ce urmeaza geanta telefon si cabina telefonică

  2. Eu am numit Note 2 si restul telefoanelor cu ecrane mari “Tembelizofon” este cea mai corecta descriere telefoanelor de la Note 2 in sus. Samsung deja se intrece in propria prostie ! Daca nu scoate 7″ nu ma incumet sami iau, cand o sa scoata … daca nu are 8″ no sami iau …. si tot asa :))

  3. Aiurea… Sunt fan samsung dar… galaxy s2 era bun ecran 4.3″ e bun asa cum trebuie sa fie un smartphone… galaxy s3 cu ecran de 4.8″ deja era cam prea mare dar era ok pentru ca lumea prefera un ecran mare si nu era chiar exagerat s4 ecran de 5″ in mod normal as zice ca e prea mult dar nu au marit deloc telefonul, l-au facut foarte compact,un pas bun, note 1 si 2 sunt telefoane bune dar sunt prea mari insa totusi trebuia exploatata si aceasta zona… asta arata si vanzariile …dar de ce mai mare ? Adica bun avem mici galaxy mini 1,2 ace 1,2 galaxy y , pocket etc, avem medii s3 mini,galaxy s1,2 galaxy W etc avem mari galaxy nexus , s2 , s2 plus , s3 s4 si avem foarte mari note 1,2. La ce ne trebuie mai mari ?:|

  4. Foarte interesant acest telefon, il poti pune acasa pe perete si zici ca e televizor,il poti cara in portbagaj cum zice cineva mai sus pe post de telefon,vara cand e frumos afara il poti folosi pe post de masa de ping pong. Cum ar putea Apple vreodata sa concureze cu asa cv?:|

  5. “Chestia” aia numita telefon,vine cumva si cu vreun rucsac cadou?ca altfel iti cracaneaza buzunarele la cat de mare e,devin pantalonii stramti cand il bag in buzunar…

  6. Abia astept sa cumpar noul carpator de la Samsuck.Am inteles ca are optiune prin care nu te pisca ochii cand tai ceapa.Si am auzit ca daca va veni cu Android 4.2.2 va avea optiunea “Tocator automat” care conform producatorului va toca vinetele de 2 ori mai repede decat un blender de la Blendtec.Sper sa primesc gratis si un set de cutite cand il cumpar.In sfarsit a reusit cineva sa revolutioneze lumea carpatoarelor de bucatarie.

  7. Fiecare cu ce ii trebuie .eu unul nu mi-as cumpara un asemenea telefon pt ca eu sunt de parere ca ori iti cumperi o taleta si stii un lucru ca ai ecran mare,ori telefon cu un ecran normal
    Acest divece pare interesant dar deja e prea mare pt un telefon
    Eu sunt neutru in disputa android-apple si dupa parerea mea telefonul acestaeste exagerat de mare.

  8. Parca prima lor tableta avea 7″ si functie de telefonie.. hmm, tot nu se lasa de ea, incet incet, tot acolo ajung.
    Cum spunea cineva mai sus, carcasele lasa de dorit. Am un prieten, si-a luat un s3 caruia in 2 sapt. i-au cazut literele de pe spate.. si acum regreta iphone4 pe care l-a dat.

  9. Vad ca toti sunt de aceeasi parere ca este o paleta dar cati dintre cei care comenteaza pe aici lucreaza la birou caci pentru aceasta categorie de persoane este construit acest urias. Si nu sunt fan android.

  10. Citeam pe site-ul Samsung ca “tembelofonul” asta vine cu o roaba inclusa in pret. Pentru aceasta roaba, cica, nu iti trebuie permis de conducere, deci oricine o poate impinge prin oras fara riscul de a fi taxat de politie. Roaba va fi disponibila in 3 culori si are functia de bluetooth. La unul din manere se poate conecta o pereche de casti audio, astfel incat utilizatorul sa poata asculta muzica pe strada. Roaba mai are si un dinam incorporat, astfel incat miscarea rotii va produce energie care poate fi folosita pentru a incarca telefonul. E tare rau de tot!!!! Felicitari celor de la Samsung, au re-inventat roaba si molozul!!!

  11. Ipocritilor ! Daca ar scoate Apple un asa telefon as vedea aici numai remarci de genul :”vai ce realizare tehnologica ” , ” ce viziune “, ” ce design uimitor” , ” cat de perfect se tine cu doua maini”….

  12. Desi nu mi-as lua asa ceva pe post de telefon, cred ca au facut un studiu de piata inainte de a-l produce. Cum bine spunea cineva mai sus, noi suntem toti destepti rau, iar ei niste prosti

  13. Si inca ceva… E bine ca au acoperit si aceasta bresa, sa ai de unde alege. In plus, maine poimaine vine apple si breveteaza si ecranul de 6,3 inch, asa sa fie, ca sa aiba suport la procese, fara legatura cu realitatea.

  14. Terminati ma cu glumele, cineva trebuia sa faca si genul asta de telefon. O sa aiba vanzari medii, probabil nu vor iesi in pierdere ce el. Cui ii place sa-l cumpere.

  15. Astia de la Samsung scot 5telefoane pe luna.. Stiti vorba aia . Mult si prost! Prefer 4s ul meu sau 5. Micut si foarte rapid, ce imi trebuie mie 4.8 sau 6.3. Pt jocuri aplicatii? Oricum te plictisesti imd de ele. Lai scapat jos adio display. Dai 8mil sal repari. Recent am avut un s2, degeaba are dual core de 1.2 si un giga ram, ca se bloca, laguri.. Ecran negru . Dupa miam luat 4s. Am ramas uimit cand am vazut ce claritate are , si la functia pinch to zoom se vede ca apple a inventato, samsung e doar o copie care atrage clientii care nu au avut iphone vreodata si nustiu ce inseamna un adevarat smartphone. Nu va lasati pacaliti degeaba are 4.8+ ca cartofi prajiti nu face:)).

  16. Ce probleme aveti voi cu ce mai scoate Samsung , cand ei de fapt o duc mai mult decat bine, iar pe Apple nu mai da nimeni 2 bani.Ati mai ramas doar voi astia fanatici, mai aveti in pic si va faceti icoane cu chipul lui SJ.

  17. Samsung a depasit Apple cu mult. Pacat ca am dat atatia bani pe Iphone 5 care e la fel ca Iphone 3G inafara disign-ului, in rest e aceasi porcarie:(.

  18. Fiti fratilor seriosi…am vazut pe cineva mai sus cum ca,celor care muncesc la birou le trebuie telefonul asta asa mare???chiar????de ce i ar trebui unuia care trebuie sa faca lucrurile rapid sa stea sa scoate din portbagaj sau din geanta de laptop telefonul sa se chinuie sa tina cu 2 maini un telefon sa ceara ajutorul unui coleg cand vrea sa scrie un mail ca banuiesc ca iti trebuiesc 4 maini sa faci asta.Am avut note 1 super telefon dar atat!!!Ce e mai mare de atat e deja grotesc.Nu sunt fan nici apple nici samsung nici nimic pentru ca e o prostie sa ridici pe unii in slavi……telefonul perfect repet TELEFONUL nu trebuie sa depaseasca 4-4,3″.Eu unu jur sa nu mai cumpar telefon cu display mai mare poate asa o sa renunte astia sa scoata lucruri in bataie de joc.

  19. Idea este ca androidul lasa de dorit, altfel mergeam pe sony z sau htc one, dar sincer sa fiu daca ios 7 nu vine cu widgeturile mult asteptate cred ca voi merge pe windows phone sau bb z10, singurul lucru mai bun la iphone 5 fata de 4s este bateria si viteza putin mai mare, dar asta chiar nu-i ceva revolutionar, apropo de subiect samsung nu imi place de fel, am avut cateva de la ei chiar si s3, se bloca si functiona sacadat, total nemultumit.

  20. Zaone, fa man un sondaj sa vedem realist cine s-a plictisit de ceea ce ofera Iphone si aici ma refer cu precadere la IOS. Tot se comenteaza concurenta, dar asta e site de idevice-uri nu de barfe.
    fiecare face ce vrea, vorbesc de producatori, dar sa comentam ce nu face Apple, ca de aia suntem utilizatori de iDevice-uri.
    Am avut iphone 4, 4S a venit identic ca infatisare, a aparut 5, ceva mai inalt, dar sistemul de operare a devenit de-a dreptul plictisitor, se actualizeaza parca doar sa rezolve probleme de baterie de ex.
    E bine ca ai de unde alege ca utilizator, dar daca astia de pe aici au ales device-uri apple, ce treaba e sa comentam de ex ce face Samsung. Sunt convins ca si fani lor au coltul lor de comentarii.
    In fine, m-am plictisit de IOS (cu toate ca telefonul se misca super) si m-am cam plictisit de reactile celor de aici vizavi concurenta. Numai bine la toti

  21. @Razvan
    Tu ca si posesor Iphone 5 da?cum poti spune o asemenea mizerie ca regreti ca ai dat bani pe iph5 care e cel mai bun telefon dpdvedere soft/design ,sau esti un posesor de iphone 5 imaginar?pune mana pe el 2-3 minute si numai face afirmatii de genu

  22. Samsung = locul 2

    Apple = ever locul 1

    Este simpla matematica . Totul tine de soft si de stabilitatea , usurinta in exploatare etc . Android-ul va fi si el nr. 1 cand va fi stabil ca OS-ul de la Apple . Samsung inca incearca sa recupereze teren agitandu-se cu fel de fel de telefoane ” fantoma” pe cand Apple scoate unul pe an si si bun . Apple stie ce face de aceea face si de calitate !

    Cumparati-va telefoane cu android si plangeti apoi dupa bani !

  23. @ anunt4you, dar de ce lasa de dorit androidul pentru tine, si ce ti-ar oferi in plus windows phone sau bbw10? Intreb ca sa stiu si eu pentru mine. Din ce vad eu, androidul este totusi cel mai avansat sistem de operare pentru mobile, practic nu exista ceva ce sa poti face in alte sisteme de operare si sa nu poti face in android. Cu bune si cu rele, cei al Cezarului e al Cezarului.
    Si eu cred ca nu ai avut niciun s3, pentru ca nu am vazut la nimeni vreun s3 care sa mearga sacadat…

  24. @hamham: Daca din cate ai vazut tu, androidul este cel mai avansat OS, frate inseamna ca nu vezi prea bine. Cum poti sa spui ca e cel mai avansat? Ce inseamna pentru tine cuvantul avansat? Lag-urile? sentimentul ca e un sistem facut de chinezi? aplicatiile prost facute? widget-urile? pentru ca poti sa il customizezi mai mult? La urma urmelor, un sistem de operare trebuie sa fie stabil si sa aiba o interfata user-friendly, restul e cancan si praf in ochi, mizerii care nu conteaza sau nu sunt esentiale.

  25. 1. Da ma , normal ca iOS e putin mai rapid decat android daca nu are widget si alte prostii ca si android care folosesc memorie ram.
    2. Cum poti spune ca iPhone este nr.1 pe piata? Serios? De cand si pana cand acest lucru? Normal, poate pentru americani care in afara de produse apple nu prea au mai auzit si de alte firme.
    3. Nu iti incape Galaxy Mega in buzunarele de la pantalonii stramti? Pai nu mai fi poponar/gay/cocalar si cumaprati pantaloni putin mai largi.
    4. Cu ce sunt prost aia de la Samsung? Aaaa, pentru ca ofera o mare varietate de telefoane din care cumparatorii pot sa aleaga, fara sa fie limitati. Sunteti jalnici.
    5. A postat un “destept” mai sus(ne fiind singurul “destept” cu comentarii de genul ala) un comentariu in care zicea ca isi tine telefonul in portbagaj. Tu nu ai casa si vorbesti de masina? Iphone-ul il lasi pe o masa goala si dupa aia il cauti la cat de mic ii.
    6. Cu aceste 2 telefoane samsung face de fapt un studiu de piata pentru viitorul Note 3 dar unii de aici, mari fani Iphone, ca na, se potriveste cu bluza D&G si blugi Armani, nu se gandesc la asa ceva.
    7. In mare parte, pe cei mai multi care i-am vazut cu iphone erau doar niste cocalari/poponari/smecheri cu 4 clase care ce zic “Imi iau iphone ca e mai scump si imi incape in blugii stramti”
    8. Nu iti place? Nu cumperi, nu te obliga nimeni.
    9. Cu ce e mai bun Iphone? In afara de carcasa si iOS cei de la apple nu cred ca mai fac altcva la iphone, restu componentelor sunt cumparate de la Samsung, LG, Motorola(nu sunt sigur) si alte firme de telefone.

    Nu sunt neaparat un fan Samsung, dar cand vad ce scrieti unii dintre voi aici nu ma pot abtine.

  26. @Timotei tu ce problema ai? Daca tie ti se pare ca nu am spus nimic at creierul tau e prea limitat ca sa inteleaga. Vroiam sa spun mai multe dar jigneam o mare parte din cititori, printre care de asemea vad ca te afli si tu dupa raspunsurile pe care le dai.

  27. @RZV: Eu nu tin minte sa te fi jignit, cum ai facut-o tu, dar in fine…. Cand am spus ca n-ai spus nimic ma refeream la un lucru si anume la o realitatea simpla care trebuie acceptata de oricine (fie fan apple sau nu): Apple scoate cel mai optimizat sistem de operare. Si daca ar avea widget-uri la fel de bine ar merge, ca astia isi cunosc meseria si asa vor sa-l faca. Din acest motiv cred ca este nr. 1. Desigur, putem discuta de anumite chestii in plus care le are android-ul, dar daca nu le pot folosi (atat cat le folosesti) simplu si fara probleme, la ce folos.

  28. @Timotei si atunci totusi sa nu acuzam samsung, htc, motorola si alte firme care folosesc Android ca telefoanele au putin lag. Sa acuzam Google pentru acest lucru ca nu stiu sa faca un sistem de operare fluid, care sa mearga foarte bine cu toate ca pe cate telefoane andoid m-am “jucat”, nu am vazut pe nici unu lag care sa zici ca ti-o irosit 1ms din viata. Nu cred ca este o foarte mare diferenta intre ios si Android. La ultimele versiuni de android, 4.1.2, 4.2.2, din cate am observer, mai ales la telefoanele care vin deja cu acest sistem, lagul aproape a disparut. Te poti gandi ca cei de la Apple au in total 6 telefoane dintre care hai sa zicem ca doar 4-5 mai sunt folosite in prezent(5, 4s, 4, 3gs, 3g) si trebuie sa optimizeze sistemul de operare doar pentru 5 telefoane cand restul de ex, scot 4-5 telefoane pe an/luna etc…

  29. @RZV: Deci ne putem intelege si politicos. Ma bucur. Cat despre diferitele companii (Samsung, HTC etc) eu n-am acuzat pe nimeni, doar am scos in evidenta cine-i no. 1. Atat!