CEO-ul Nvidia sustine ca jocurile pentru iPad au grafica titlurilor lansate in anul 1999, promite un chip grafic mai performant (Video)

[vimeo]http://vimeo.com/63838994[/vimeo]

  Nvidia Kepler este viitoarea generatie de chip-uri grafice pentru terminale mobile, ele urmand sa ajunga in viitorul nu foarte indepartat pe piata. Pentru a atrage putina atentie asupra lor, CEO-ul Nvidia a facut o afirmatie interesanta intr-o conferinta pentru pentru prezentarea lor. El sustine ca actualele jocuri pentru iPad au grafica anului 1999 si ca noile chip-uri Kepler vor permite dezvoltatorilor sa porteze pe tablete jocuri la fel de complexe precum Blattlefield 3, de exemplu. Pana acum Apple a reusit sa puna la colt chip-urile grafice implementate de catre Nvidia in chip-urile pentru terminalele Android, asa ca va fi interesant de vazut ce va aduce aceasta companie pe piata in viitor.

Huang said the company made a strategic decision to delay other priorities in order to move Kepler Mobile forward. He showed in a video the best that a newest generation iPad can do. Then he showed Battlefield 3, a high-end PC game, running on Kepler mobile. It had features such as high-dynamic-range lighting, while the iPad is capable of doing graphics that are “vintage 1999,” Huang said.

  Desi nu e greu de crezut ca Nvidia poate veni pe piata cu hardware net superior celui implementat in tabletele iPad, Apple a demonstrat pana acum ca este capabila sa ofere performante superioare competitorilor sai, desi in aparenta nu are hardware-ul necesar pentru a face acest lucru.