Prima Pagina Cydia Almanimation – primul tweak pentru iOS facut in totalitate in baza unui...

Almanimation – primul tweak pentru iOS facut in totalitate in baza unui concept pentru iOS 7 (Video)

[youtube]http://youtu.be/2xP91i-bsgc[/youtube]

  Almanimation este un tweak pentru iDevice-uri care urmeaza sa fie lansat in Cydia si el este dezvoltat un baza unui concept pentru iOS 7 prezentat acum multe luni de zile. Despre conceptul din clipul video de mai jos vorbesc, el prezentand o metoda extrem de utila de a controla iOS-ul fara prea mult efort. Practic dezvoltatorul grec limneos a preluat ideea graficianului care a conceput acea interfata pentru iOS si s-a gandit sa o transforme intr-un tweak, aceasta fiind prima oara cand un concept complet urmeaza sa ajunga in Cydia.

  Almanimation din pacate nu se stie deocamdata cand vom putea descarca tweak-ul, sau cat va costa, insa important este ca va fi disponibil pentru download.

[youtube]http://youtu.be/zv-r9UTGri4[/youtube]

 • Lucian84

  Foarte interesant !! Îl așteptăm cu drag !!!

 • Mervey

  Pare sa fie un fel de switcher estetic si un fel de ncsettings extins si pus pe verticala…vom vedea..

 • TaVi

  Ma intreb cat o costa pentru ca FREE nu cred ca-l vor pune.

 • Gabriel

  Intrebarea mea fireasca si care ar trebui sa o puneti si voi este : cât de des va setati wifi luminozitatea 3G etc. Incat sa fie folosite scurtaturi , eu nu sunt multumit daca asa va arata ios 7 . Desi stiu ca nu va arata asa nu ma certati pentru intrebarea fireasca.

 • liviu’s

  Eu cand am vazut ca are carrier cosmote, am zis e super. Deja il are zaone asa ca putem si noi. Dar ma gandeam ca inca este in faza de concept si cine stie cand va aparea.

 • Seby

  eu cred ca e haos total

 • Virus

  @Gabriel: intrebare fireasca dar tu ai vazut intregul video? ( quick settings ii customized) Deci poti sa ai acolo ce vrei tu. Daca nu folosesti WiFi sau luminozitate lé dai afara, eu unul folosesc WiFi on/off cam in médiu 3-4 ori pe zi…

 • ionica

  Tweak-ul o sa fie free si poate fi utilizat de toata lumea, insa pentru anumite functii “premium” va trebui sa platiti, a zis chiar dezolvatatorul sau.