Autoritatile din China au arestat angajati ai unui reseller de iPhone-uri in care componente false erau inlocuite cu componente reale

  China este o tara uimitoare in care oamenii sunt dispusi sa faca orice pentru a obtine profit, inclusiv sa schimbe componente false ale iPhone-urilor  pentru altele reale. Intr-un magazin al unul reseller din China piese false pentru iPhone-uri erau inlocuite cu piese reale, angajatii care faceau acest lucru obtinand un profit destul de bun prin vanzarea lor in afara magazinului. Piesele false au ajuns desigur la Apple, angajatii companiei au sesizat ca la mijloc este vorba despre o inselaciune, iar unul dintre cei care efectua aceasta infractiune s-a predat politiei si si-a indicat colegii care il ajutau.

  Destul de multe componente ar fi fost schimbate in acest mod in doar un magazin care vindea iPhone-uri cu acordul Apple, insa aceasta practica este cel mai probabil extinsa si in alte parti ale Chinei. Era de asteptat ca intr-un final cineva sa incerce sa faca si asemenea lucruri, problema este totusi ca acele piese false ajung la Apple si compania descopera de unde vin si cine le-a trimis la ei.