Prima Pagina Apple Autoritatile din China au arestat angajati ai unui reseller de iPhone-uri in...

Autoritatile din China au arestat angajati ai unui reseller de iPhone-uri in care componente false erau inlocuite cu componente reale

  China este o tara uimitoare in care oamenii sunt dispusi sa faca orice pentru a obtine profit, inclusiv sa schimbe componente false ale iPhone-urilor  pentru altele reale. Intr-un magazin al unul reseller din China piese false pentru iPhone-uri erau inlocuite cu piese reale, angajatii care faceau acest lucru obtinand un profit destul de bun prin vanzarea lor in afara magazinului. Piesele false au ajuns desigur la Apple, angajatii companiei au sesizat ca la mijloc este vorba despre o inselaciune, iar unul dintre cei care efectua aceasta infractiune s-a predat politiei si si-a indicat colegii care il ajutau.

  Destul de multe componente ar fi fost schimbate in acest mod in doar un magazin care vindea iPhone-uri cu acordul Apple, insa aceasta practica este cel mai probabil extinsa si in alte parti ale Chinei. Era de asteptat ca intr-un final cineva sa incerce sa faca si asemenea lucruri, problema este totusi ca acele piese false ajung la Apple si compania descopera de unde vin si cine le-a trimis la ei.

 • Liviu

  Cred ca vrei sa spui ca, componentele reale au fost inlocuite cu cele false, ci nu invers

 • Cristi

  Exact ce spune Liviu. Corecteaza articolul

 • Daniel C.

  Nu inteleg articolul … componentele false sunt inlocuite cu componente reale ? Componente false de unde .. ? din telefoane ???

 • Lucian84

  Si eu sunt puțin confuz !!

 • Nu baieti, piese false erau inlocuite cu altele reale. Adica eraua duse iPhone-uri cu piese false in service, alea false erau inlocuite de angajati corupti cu piese reale, iar telefoanele reparate erau vandute. Piesele false aduse cu acele terminale ajungeau la Apple.

 • Goe

  🙂 daca erau duse iphonuri cu piese false la apple, inseamna ca au inlocuit piesele reale.

 • catha

  Adica erau un fel de Robin Hood baietii astia din magazin.

 • Vlad_Mito

  C’è nebunie nu as fi crezut vreodată

 • Firekeeper

  ce tupeu sa trimiti la apple chinezariile tale si sa mai vrei si garantie/replacement – ce credeau ca apple nu verifica ce le trimit astia de pe la service-uri? Macar pt a descoperi cauza si o eventuala imbunatatire la modelele urmatoare si tot verifica darmite sa mai vina si din china! ha! ha! – chinezii tre sa invete de la romani cum se fac smenurile in service-uri…