Cu putina imaginatie poti transforma o cutie de pizza intr-un dock pentru MacBook

  Daca aveti un MacBook, atunci poate la un moment dat v-ati fi dorit sa aveti un dock care sa va permita sa inclinati carcasa centrala a dispozitivului pentru a tasta mai bine si a vizualiza imaginile la un unghi care sa va fie mai usor accesibil. Daca nu ati dorit sa cheltuiti cateva zeci sau sute de dolari pentru un dock special conceput pentru MacBook-uri, atunci probabil veti fi interesati de ceea ce vedeti in imagini. Practic cineva s-a gandit ca o cutie de pizza poate fi usor reutilizata ca si dock pentru MacBook, iar in imagini aveti totul prezentat.

  In acest website gasiti mai multe detalii si trebuie sa recunoasteti ca intreaga gaselnita este cat se poate de ingenioasa.

3 COMENTARII

  1. Lumea incepe sa o ia pe ulei din ce in ce mai tare. Daca dai peste ~1500 $ pe un laptop, nu ai inca 50 sa dai pe un stand bun? Chiar trebuie sa folosesti o cutie pentru pizza?

    Pe cat de “ingenioasa” e “gaselnita” (iti dai seama cat timp liber a avut ala ce a facut marea descoperire) pe atat de tampita e. (Mai adauga si un eventual ulei care ramane de la pizza in cutie, si totul e ok.)

  2. Cu tot respectul Zaone, este ingenios,dar totusi chicios. Cum sa folosesti o cutie de pizza la un MacBook?
    Asa de amuzament,da! Dar sa si-l folosesti cu cutia de pizza…e penibil 🙂
    Mai lipseste o sticla de cola si ai o masa copioasa :)) pizza,mar si cola!

  3. offf nu se intampla de multe ori sa ai nevoie de ceva urgent, pana achizitionezi obiectul folosesti aceasta idee, mersi pt informatie