Prima Pagina Noutati Clientii Orange care cumpara o calatorie de metrou prin SMS, primesc una...

Clientii Orange care cumpara o calatorie de metrou prin SMS, primesc una gratuit

  Operatorii de telefonie mobila din Romania le permit de cateva luni de zile calatorilor sa cumpere prin SMS bilete de autobuz sau pentru metrou, iar Orange vine acum cu o noua oferta interesanta. Operatorul de telefonie mobila a initiat astazi o noua promotie prin care ofera o calatorie gratuita tuturor celor care achizitioneaza o calatorie cu metroul prin SMS. Practic voi cumparati o calatorie cu metroul prin trimiterea unui SMS cu textul 1C la numarul 1700, iar in afara calatoriei platite primiti inca una gratuit din partea Orange.

  Mai multe detalii aveti mai jos.

Clienţii Orange care cumpără o călătorie de metrou prin SMS, primesc una gratuit 

Bucureşti, 25 aprilie 2013. Începând de astăzi clienţii Orange primesc o călătorie de metrou gratuită la cumpărarea unei călătorii cu telefonul mobil.

Orice client Orange care alege sa plătească o călătorie de metrou prin trimiterea unui SMS cu textul 1C la numărul scurt 1700 va primi o a doua călătorie gratuit. Preţul standard al unei călătorii prin SMS este de 0,50 euro.

Pentru clienţii Orange va exista în continuare şi posibilitatea de a achiziţiona 2 sau 10 călătorii cu telefonul mobil, prin trimiterea textului 2C sau 10C la numărul scurt 1700, tarifele percepute fiind de 0,90 euro, respectiv 3,25 euro.

În cazul abonamentelor la tarifele specificate se adaugă TVA, iar pentru cartelele PrePay valorile precizate anterior se deduc din creditul disponibil. Călătoriile pot fi utilizate timp de 6 luni de la achiziţie.

După cumpărarea unei călătorii, pentru a avea acces în staţie, clientul va apela gratuit numărul 1700. Telefonul va începe să emită un semnal sonor, iar clientul va apropia telefonul de validatorul special instalat. Pe ecranul validatorului va apărea mesajul „Tranzacţie reuşită!” după care accesul este permis.

Serviciul de plată şi acces cu telefonul mobil a fost extins şi este disponibil clienţilor Orange începând cu 2 aprilie 2013 în toate staţiile de metrou, mai puţin Bazilescu şi Jiului.

Informaţii despre numărul călătoriilor rămase şi perioada de valabilitate pot fi solicitate prin trimiterea unui SMS gratuit cu textul INFO la 1700.

Detalii suplimentare sunt disponibile prin apel la 1826, tarif normal, în reţeaua Orange.

Oferta este valabilă până la 1 septembrie 2013.

 • Florentz

  Bravo Orange!

 • tayfun

  e clar . Cand incep facultatea , trec pe Orange . O singura intrebare Zaone , e obligatoriu sa fi abonat sau poti fi si utilizator de cartela prepay , ca eu sunt adeptul cartelelor , ca urasc sa fiu legat de o retea .

 • SMS-ul e SMS, indiferent de unde vine.

 • tayfun

  ok , mersi

 • Claudiu daniel

  Ce scump! E la fel sau mai scump ca in alte tari din UE ! Si altfel deci nu trebuie sa fi client….:(

 • anonimous

  @Claudiu Daniel, tu te auzi? Metroul din bucuresti este mai ieftin decat in vest. Mi se pare destul de accesibil.

 • Bebe Nicolae Stefan

  Superb, nu stiam. Orange e cel mai cool. Multumim Orange

 • Kami Theodorescu

  Bebe, chiar e minunata aceasta stire. Orange patrunde in sufletele si casele noastre cu aceste oferte minunate. Iti multumim draga Orange.

 • Vali

  Astept sa puna abonamentele prin acest sistem. Eu de vreo 3 saptamani folosesc doar tel pentru acces la metrou si chiar azi am luat 10c 🙁 daca stiam de oferta …mrre

 • liviu

  un articol de nota 10.
  Bravo Zaone!!!!!!!!!
  Deci poți si alte articole de genul “Apple da in judecata pe xyz”.
  Bravo.