Prima Pagina Cydia GoogleNowEnabler te ajuta sa activezi Google Now in Romania

GoogleNowEnabler te ajuta sa activezi Google Now in Romania

  Google Now este disponibil de cateva zile in App Store, insa din pacate cei de la Google ii limiteaza functionalitatea doar pentru SUA. GoogleNowEnabler este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia, iar rolul sau este de a permite si locuitorilor altor tari de pe glob sa utilizeze sistemul Google Now. Practic instaland tweak-ul din Cydia veti activa imediat sistemul Google Now in aplicatia Google Search, iar mai apoi il puteti utiliza pentru a efectua cautari vocale.

  GoogleNowEnabler este disponibil gratuit in repo-ul ModMyi al Cydia.

 • rockgsm

  Bun asa. Multam.

 • Lanseaza cu verva un serviciu nou, suntem anuntati prin publicitate…se face update la google search app pentru a porni noul serviciu…iar apoi-stupefactie: functioneaza doar in SUA…noi suntem cetateni de rang inferior????

 • @Dr Markus Sorin: Noi nu suntem in zona lor de interes.

 • traian

  Dr markus sorin de rang inferior esti tu . nu baga pe toata lumea in acea categorie .mie unul mia funtionat din prima fara nici un fel de probleme in limba romina lam instalat pe un ipod 4 ,pe un iphone 4s si pe un ipad 1 si pe toate functioneaza impecabil fara a instala nimic din cydia si nu numai mie ci si prietenilor si cunoscutilor mei . concluzia , trageo si singur

 • DonCalin

  Ok, l-am instalat insa va spun sincer ca nu am vazut vreo diferenta. Ce-mi scapa?