Google Now pentru iOS a fost lansat in App Store

[viddler id=a66cf352&w=580&h=380]

  Google Now este un sistem dezvoltat de catre Google pentru a concura asistentul personal Siri lansat de catre Apple in anul 2011 si desi initial serviciul a fost disponibil exclusiv pe platforma Android OS, iata ca acum el este disponibil inclusiv in App Store. Cei de la Google si-au actualizat astazi aplicatia Google Search pentru iOS incluzand serviciul Google Now. Folosind Google Now putem folosi comenzi vocale pentru a afla informatii despre vreme, trafic, sport, sau stiri, totul fiind probabil mai rapid decat Siri.

Get just the right information at just the right time with Google Now.
• weather and traffic conditions before you start your day
• updates on your favorite sports teams and breaking news stories as they happen
Find out more about all other ways Google Now can help at http://www.google.com/now

  Aplicatia Google Search este disponibila gratuit in format universal in App Store.

[youtube]http://youtu.be/1MCdBFn6p2Y[/youtube]

Pretul initial:
Numele:
Google Search

Gratuit

s





Developer: Google, Inc.
Universala
Categoria: Reference


Descriere: Search faster and easier with the latest Search app from Google. Get just the right information at just the right time with Google Now. Search handsfree with enhanced Voice Search.

Answers before you ask …


Dimensiunea aplicatiei este: 19.3 Mb


27 COMENTARII

  1. Cardurile apar in timp. Intai vede ce informatiii cauti pe net, unde mergi etc – se invata cu obiceiurile tale. Abia apoi iti ofera informatiile de care ai nevoie inainte sa ai nevoie de ele.
    E diferit de siri, e mult mai mult. Din pacate mare parte din functiile lui nu sunt disponibile in Romania…

  2. Are destule probleme, banuiesc ca o sa le rezolve rapid, nici mie nu imi apar card urile, goggles imi da frecvent erori de conexiune

  3. Cad desprr comparatia cu Siri, nici nu se poate compara, pana iti intelege Siri o fraza , google now iti povesteste cam tot ce se intampla 🙂

  4. Astia nu au altceva de facut decat de copiat. Cine a facut prima data asistenta virtuala? Google? Samsung? Aud?? Tot Apple, care este regele tuturor. De asta Siri va fii cea mai tare peste toate.
    Apple trebuie sa faca ceva cu produsele lor ca vine tare Google si Samsung cu aplicatii care pot sa fie mai bune… de exemplu Google Voice. Decat aplicatia asta, eu tot de Siri cred ca este mai tare, ca este aplicatie implementata nativ in sistemul de operare, si nu ca aplicatie instalata de user. Tot Siri rulz…

  5. imi poate spune si mie cineva va rog frumos pt ce il folositi ? eu sunt mai tampit asa si sunt curios pt ce il folositi … multumesc anticipat

  6. Sint fan apple 100% dar am ramas masca cum intelege Google now comenzile.Nu imi vine sa cred.Ma jucam cu Siri de multe ori ziceam ca e normal sa nu ma inteleaga ,dar nu il intelege nici pe fiul meu care vorbeste engleza perfect.Dupa aceea am scris ceva in aplicatia page pe Ipad i-am dat optiunea “speak” si concomitent am deschis Siri pe Iphone.Am ramas dezamagit privitor la Siri a fost pe alaturi .Dar fiind fan apple sint sigur ca vor face niste update-uri serioase si Siri va fi in viitor o secretara adevarata.

  7. Ori inchizi app si o deschizi doar cand ai nevoie de ea, ori o folosesti limitat inchzand localizarea urmand calea de mai sus. App e conceputa sa foloseasca localizarea pentru functionalitate completa.