Prima Pagina BigBoss Yahoo! Weather is Better transforma noul aplicatie Yahoo! Weather in aplicatia Weather...

Yahoo! Weather is Better transforma noul aplicatie Yahoo! Weather in aplicatia Weather nativa a iOS

  Cu doua saptamani de zile in urma Yahoo! a lansat in App Store aplicatia Yahoo! Weather, probabil una dintre cele mai bune aplicatii care afiseaza informatii despre vreme. Avand in vedere ca Apple nu o va transforma vreodata in aplicatia nativa a iOS-ului, un dezvoltator s-a gandit sa lanseze tweak-ul Yahoo! Weather is Better. Acest tweak ne da posibilitatea de a alege ca atunci cand accesam icontia aplicatiei Weather, sau widget-ul acesteia din LockScreen, sa fim directionati catre aplicatia Yahoo! Weather.

Reroutes the stock weather bulletin in Notification Center to open the Yahoo! Weather application. Also reroutes the stock icon. You have the option to Enable/Disable icon or bulletin reroutes in Settings. Configure options from Settings.

  Desigur ca ar fi mult mai simplu sa mutam iconita aplicatiei Yahoo! Weather in locul celei vechi, insa pentru cei comozi exista si acest nou tweak. Yahoo! Weather is Better este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.

 • viorel

  Ca AccuWeather nu se compara nici o aplicatie de vreme.

 • Cosmin

  Eu folosesc BestWeather
  https://itunes.apple.com/us/app/best-weather/id344621219?mt=8

  Ce-mi place mult la aplicatia asta este ca-ti arata temperatura sub forma de Badge. Te uiti la iconita si stii imediat cate grade sunt. 🙂

  Nu am gasit pana acum nici o aplicatie de vreme care sa-ti afiseze temperatura in iconita (cum vezi data la aplicatia Calendar). Stie cineva vreo aplicatie care face asta?

 • alien

  lockinfo… si ai vremea in lockscreen

 • Olariu

  @cosmin e un twek care iti arata vremea in iconita ca si la calendar dar imi scapa acum numele dar daca cauti putin sigur o vei gasi google is your friend

 • Cosmin

  @alien @Olariu multumesc ptr info dar am omis sa specific ca nu folosesc jailbreak deci aplicatia care sa faca asa ceva trebuie sa fie in AppStore.

 • Virus

  Eu folosesc celsius si la fel are badge temp.