Heart Pro III este Editor’s Choice-ul saptamanii in App Store

  Heart Pro III a fost aleasa de catre angajatii Apple drept Editor’s Choice-ul acestei saptamani in App Store-ul companiei Apple, iar aplicatia este dezvoltata special pentru cardiologi si studentii facultatilor de medicina. Aplicatia contine o gama extrem de variata de animatii care descriu inima si diversele afectiuni ale sale, ideea fiind de a oferi utilizatorilor un mod extrem de util de a invata si intelege totul in legatura cu inima umana.


Heart Pro III’s primary use is as a learning tool but can also be used as a fast and innovative reference tool by utilizing the index function that allows the user to select an item and the app will automatically zoom in and identify it. 

Additionally, this app is ideal for physicians, educators or professionals, allowing them to visually show detailed areas of the heart and / or animations to their patients or students – helping to educate or explain conditions, ailments and injuries.

  Heart Pro III este dezvoltata in colaborare cu universitatea Stanford si alte institutii medicale din SUA, deci daca o achizitionati veti fi siguri ca primiti un titlu demn de pretul cerut de catre dezvoltatorii sai. Heart Pro III este facuta pentru a functiona doar pe tablete iPad, asa ca nu incercati sa o instalati pe iPhone-uri deoarece nu va functiona.

Pretul initial:
Nume:
Heart Pro III

8.99

s





Developer: 3D4Medical.com
 iPad Only
Categoria: Medical


Descriere: DEVELOPED IN COLLABORATION WITH STANFORD UNIVERSITY SCHOOL OF MEDICINE & IN PARTNERSHIP WITH DR. LACY E. HARVILLE III, MD, FACS.
Heart Pro III is a multi-award winning app.

AS SEEN ON TV: Heart Pro III has appeared in several of Apple’s iPad TV…


Dimensiunea aplicatiei este: 750.5 Mb