Facebook Home pentru iOS va fi disponibil in curand (Video)

7

[vimeo]http://vimeo.com/64940276[/vimeo]

  Facebook Home este un sistem conceput de catre Facebook pentru posesorii de terminale Android, el aducand utilizatorilor acces mult mai facil si mai complex la reteaua de socializare Facebook. Avand in vedere ca Facebook Home modifica substantial ecranul principal al Android-ului, implementarea sa in iOS era si ramane imposibila fara ajutorul Apple, cel putin in cazul utilizatorilor care nu au jailbreak. Pentru cei care au jailbreak va exista in curand optiunea de a instala Facebook Home fara foarte mult efort.

This is an attempt to replicate essential elements of the Facebook Home experience in iOS as an app. The aim is to re-create features like Cover Feed with nothing but simple UIKit controls and the Facebook Graph API.

  • Coverfeed. Supports posts of type photo (added_photos/mobile_status_update/shared_story) and status (picture/mobile_status_update/wall_post).
  • Double tap to like/unlike a post from Coverfeed.
  • View comments and add comments to a post.
  • Post to your own timeline.
  • Fake launcher that opens apps like Facebook Camera, Twitter, Instagram, Mail.
  • SSO to Facebook using iOS 6’s SocialFramework.

  Un dezvoltator de aplicatii pentru iOS s-a gandit sa aduca Facebook Home pe iDevice-uri, asa ca a inceput sa porteze intregul sistem, insa in iOS nu veti avea parte de aceeasi functionalitate. Din pacate nu veti vedea acelasi sistem de notificari precum in Android OS, nu veti avea Chat Heads fara tweak-uri separate si din pacate nu veti putea utiliza sistemul decat pe iPhone 5. Facebook Home pentru iOS are Cover Feed-ul, are app launcher-ul, si optiunea de a controla totul prin gesturi, iar in viitor alte functii vor fi implementate.

  Nu se stie deocamdata cand va fi lansat Facebook Home pentru iOS in Cydia, insa fiti siguri ca nu va dura foarte mult.

[vimeo]http://vimeo.com/65036969[/vimeo]