Apple breveteaza o noua tehnologie care ar putea face viitoarele iDevice-uri impermeabile

  Companiei Apple i-a fost brevetata astazi o noua tehnologie interesanta care ar putea-o ajuta sa aduca peste cativa ani pe piata primele iDevice-uri impermeabile. Din pacate nu s-a publicat si metoda prin care Apple intentioneaza sa faca iDevice-urile impermeabile, insa probabil este vorba despre o substanta cu care ar urma sa fie tratate componentele interne ale terminalului pentru a nu permite corodarea in contactul cu apa sau cu umezeala, Apple brevetand si o serie de noi senzori pentru detectarea contactului cu apa.

In more detail, the invention relates to providing a moisture resistant environment for small form factor electronic devices. In a particular, the systems, methods and apparatus can be related to providing a moisture resistant environment that can be applied to the design of electromechanical switches. The electromechanical switches, described herein, can typically be located on an outer surface of the consumer electronic device and can be configured to provide an electrical output signal in response to an actuation of the switch via an applied mechanical force, such as in response to a mechanical force generated by a user.

  Aceasta nu este prima oara cand Apple inregistreaza un asemenea brevet de inventie si cu siguranta nu va fi ultima, insa problema este ca terminalele de acest gen nu apar pe piata. Daca Apple ar reusi sa aduca utilizatorilor un asemenea dispozitiv, atunci cu siguranta ar pierde o parte din incasarile generate de stricarea actualelor dispozitive, insa poate intr-o buna zi cineva din Cupertino se va gandi sa ofere si dispozitive care nu se strica.

5 COMENTARII

  1. bravo !
    Cand cineva a scăpat un 4s in apa si apoi mi l-a adus la reparat am zis dupa ce am desfăcut telefonul ca apple face telefoane prost concepute.
    Cand faima se duce la vale din cauza conceptului prost , cineva s-a gândit sa aduca o îmbunătățire.
    Bravo , bine ca lucrurile sunt pe făgașul cel bun.

  2. Trecuse o saptamana si nu brevetase nimic. Incepusem sa-mi fac griji. Cred ca in 2100, cand vor implementa toate aceste inovatii, vom avea un super iphone. Abia astept!