Apple cauta oameni specializati in manipularea metalului lichid

  Interesul companiei Apple in dezvoltarea unor produse care contin metal lichid a fost din nou adus in atentia lumii multumita unei oferte de munca publicata pe website-ul companiei americane. Se pare ca Apple este interesata sa angajeze oameni specializati in manipularea metalului lichid, insa desigur ca nu specifica pentru ce anume are nevoie de ei. In trecut s-a speculat ca iPhone 5 ar urma sa aiba o carcasa fabricata din metal lichid, insa in final materialul nu a fost utilizat decat in cheita pentru scoaterea sertarului SIM al terminalului.

Apple is looking for Mechanical Engineers that can lead the development and implementation of high precision manufacturing processes in a demanding and high volume environment. Role: As a advanced manufacturing process design engineer, you will develop world-class manufacturing processes and identify equipment manufacturers. Drive experiments to produce timely and accurate analyses used to drive design, development, and supply chain decisions. Document mechanical processes including all parameters, consumables, and secondary operation requirements. Enable the definition of part tolerance and specifications by demonstrating process capability to the design teams. Work in a laboratory environment as well in a factory.

  Apple sustine ca metalul lichid este de doua ori mai rezistent decat titanul si il foloseste doar pentru un accesoriu nesemnificativ, insa in viitor ar putea decide sa il implementeze in iDevice-uri, sau chiar Mac-uri. Pana atunci ramanem doar cu zvonurile legate de implementarea materialului si de faptul ca Apple are un interes foarte mare in a dezvolta noi produse folosindu-l, altfel nu ar mai publica oferte de munca, ce au legatura cu el.

1 COMENTARIU

  1. Si ce ar fi metalul asta lichid ? Din cate stiu singurul metal lichid este mercurul , care e si toxic si nu are utilizari in domeniul asta.
    Sau e un alt termen inventat de Apple pt a face valuri (de metal lichid) .