Prima Pagina Android 48 de miliarde de aplicatii au fost instalate prin Google Play, 900...

48 de miliarde de aplicatii au fost instalate prin Google Play, 900 de milioane de terminale Android au fost activate

  In momentul de fata Google este gazda keynote-ului de deschidere al Google I/O, o conferinta anuala dedicata dezvoltatorilor. In cadrul conferintei s-a anuntat faptul ca 900 de milioane de terminale Android au fost activate pana in prezent, iar ele au instalat 48 de miliarde de aplicatii. Daca privim la Apple care sta sa sarbatoreasca faptul ca 50 de miliarde de aplicatii au fost descarcate din App Store-ul sau, observam ca diferenta dintre cele doua magazine virtuale de aplicatii este foarte mica.

  Desigur ca Apple vorbeste despre descarcari si Google despre instalari, Apple nu ia in calcul decat descarcarile unice ale unei aplicatii si presupun ca Google face acelasi lucru, asa ca nu ar trebui sa fie probleme din acest punct de vedere. Daca luam in calcul cresterea enorma a Android-ului din ultimii ani, anuntul de astazi este cat se poate de logic si in curand Google Play va intrece App Store-ul in ceea ce priveste numarul de descarcari.

 • Dani L.

  Care aplicatii??? La aia gasesti mai mult wallpaper si cheatsuri pt jocuri de iOS :))))
  Am intrat ieri sa iau jocul Hay Day si surpriza ! Cheaturi si wallpaperuri ale jocului la greu dar jocul in sine lipsea :)))))

 • Vladimir

  @Dani L.: ca in AppStore n-or fi o groaza de cheat-uri si walkthrough-uri; ia da search “gta”.

 • GF

  @Dani L.: doar nu te asteptai ca toate aplicatiile de pe iOS sa fie disponibile si pe Android. Nu prea ai habar de Play Store daca faci asemenea afirmatii.

 • Plus ca Google Play are o tona de aplicatii neverificate. Din cauza concurentei si in incercarea de a ajunge Apple din urma au permis o multime de aplicatii pe Google Play.

 • blade

  @Dani L jocul lipsea in google play deoarece tu ai un device incompatibil cu el,ca sa nu zic oboist…Din aceasta cauza aplicatiile incompatibile cu deviceurile de pe care sunt cautate nu le vei gasi.Nu de alta dar sa nu te chinui degeaba ca sa o mai instalezi.In consecinta el exista,chiar daca tu nu il vezi…

 • Dani L.

  @Blade – daca HTC One X Plus e vechi …. ce sa mai zic … 🙂
  @GF – ideea era ca jocul nu l-am gasit dar cheaturi pt el da 🙂

 • blade

  Da cheaturi gasesti dar sunt jocuri si aplicatii care nu sunt compatibile cu toate deviceurile si din aceasta cauza nu le vezi,asa le triaza sistemul lor.

 • Lucian 4.2

  Dupa mintea unora, toate aplicatiile de pe un SO trebuie sa se gaseasca disponibile pe toate SO-urile. Pe logica asta daca OS X nu are toate jocurile de pe Windows inseamna ca e un SO slab?
  Iar pentru problema aplicatiilor neverificate, iar vorbim din filme.

 • Cristi

  Jocul Hay Day nu există în Play Store, nu a fost portat pe Android, e doar pt. iOS. Căutaţi pe Google şi vedeţi că e un link cayrey iTunes, nu şi pt. Play Store.