Apple gandeste un sistem care ne-ar permite sa utilizam mai multe iPhone-uri pentru a ilumina locatiile in care inregistram poze

  Flash LED-ul unui smartphone nu are nici pe departe puterea necesara pentru a ilumina corect o locatie in care inregistram poze noaptea, Apple stie acest lucru si a gandit un sistem interesant care ne-ar permite sa combinam mai multe iPhone-uri pentru a genera lumina necesara inregistrarii pozelor fara probleme. Apple se gandeste ca mai multe iPhone-uri interconectate intre ele si controlate de un terminal principal, ar putea fi utilizate pentru a ilumina simultan o un anumit punct intunecat pentru a inregistra poze.

  Sistemul ar functiona prin Wi-Fi sau Bluetooth, ar interconecta terminalele intre ele pentru a le determina locatia si a calcula exact cand trebuie declasant fiecare pentru a genera lumina puternica, sistemul fiind similar cu cel utilizat de catre fotografii profesionisti. Apple spune ca atat smartphone-urile, cat si alte dispozitive electronice pot fi conectate pentru a genera lumina potrivita, insa desigur ca vorbim despre o tehnologie care nu va ajunge prea curand in iDevice-uri.