Prima Pagina Apple Apple gandeste un sistem care ne-ar permite sa utilizam mai multe iPhone-uri...

Apple gandeste un sistem care ne-ar permite sa utilizam mai multe iPhone-uri pentru a ilumina locatiile in care inregistram poze

  Flash LED-ul unui smartphone nu are nici pe departe puterea necesara pentru a ilumina corect o locatie in care inregistram poze noaptea, Apple stie acest lucru si a gandit un sistem interesant care ne-ar permite sa combinam mai multe iPhone-uri pentru a genera lumina necesara inregistrarii pozelor fara probleme. Apple se gandeste ca mai multe iPhone-uri interconectate intre ele si controlate de un terminal principal, ar putea fi utilizate pentru a ilumina simultan o un anumit punct intunecat pentru a inregistra poze.

  Sistemul ar functiona prin Wi-Fi sau Bluetooth, ar interconecta terminalele intre ele pentru a le determina locatia si a calcula exact cand trebuie declasant fiecare pentru a genera lumina puternica, sistemul fiind similar cu cel utilizat de catre fotografii profesionisti. Apple spune ca atat smartphone-urile, cat si alte dispozitive electronice pot fi conectate pentru a genera lumina potrivita, insa desigur ca vorbim despre o tehnologie care nu va ajunge prea curand in iDevice-uri.

 • Alexis

  Inchiriez iPhone pentru făcut instantanee.
  Sau: putem sa cream o rețea de socializare si o aplicație pentru a găsi in jurul nostru mai multe iPhone-uri. :))

 • sori

  O alta tehnologie fara sens – doar nu o sa chemi alti 20 de utilizatori de iPhone ca sa faci o poza noaptea !

 • Adi

  E de rasul lumii sa chemi 5 tovarasi pt o poza :))

 • Eu

  ahahhaaaaaaaa