Prima Pagina Apple Apple pregateste schimbari importante in ceea ce priveste structura interna a componentelor...

Apple pregateste schimbari importante in ceea ce priveste structura interna a componentelor iPhone 5S

  iPhone 5S urmeaza sa fie lansat in cursul acestei toamne de catre compania Apple, iar in afara cititorului de amprente, a unei camere mai bune si a unui procesor mai performant, Apple urmeaza sa modifice din nou structura interna a componentelor. Anual compania Apple modifica modul in care sunt pozitionate componentele in interiorul terminalelor sale, totul in ideea de a putea reduce dimensiunile iPhone-urilor, dar si de a face loc pentru componente noi.

  In cazul iPhone 5S am vazut pana acum noul motor vibrator, cablurile care conecteaza portul audio de placa de baza, cablurile care conecteaza antenele Wi-Fi de componenta din placa de baza, si sertarul SIM al terminalului, cea din urma componenta fiind singura care a ramas neschimbata fata de iPhone 5. Este clar ca Apple face loc pentru ceva nou in interiorul terminalului sau si probabil este vorba despre cititorul de amprente si butonul Home tactil, ori poate pentru o baterie ceva mai mare.

  Aparitia de imagini cu aceste componente noi sugereaza faptul ca iPhone 5S urmeaza sa intre in curand in productie, zvonurile aparute pana in prezent sugerand faptul ca iunie ar urma sa fie luna in care partenerii Apple ar urma sa porneasca procesul de productie in masa a terminalului.

 • Noob

  Daca apple pune o baterie de 2100-2500 in iphone cu gestiunea buna pe care o au pe sistem vom scoate si 3 zile 😀

 • Alexis

  Ete na. Mai bine sa mergi dupa tine cu un cablu si o priza.
  Ma tot intreb de ce trebuie sa dau pe 3 cabluri 54€? Ce fac ele?
  :((

 • ovi06

  Stii cum e si treaba cu bateria?daca va pune una de putere 2100-2500 cu siguranta nu va tine foarte mult fata de actuala iar consecintele vor fi clare,greutate mai mare si cel mai important lucru pt mine,incarcarea greoaie.Incarcarea rapida pe care o are acum i5 ma facut sa renunt la orice alt smartphone pe care l-am incercat…