Vimeo si Flickr urmeaza sa fie integrate in iOS 7

  In iOS 5 Apple a implementat suport nativ pentru Twitter, in iOS 6 Apple a adaugat si Facebook-ul in ecuatie, iar incepand cu iOS 7 compania americana urmeaza sa includa Vimeo si Flickr in randul serviciilor implementate nativ in sistemul de operare pentru iDevice-uri. Apple intentioneaza sa extinda suportul pentru diversele retele de socializare disponibile pe internet in momentul de fata, iar Vimeo si Flickr sunt printre cele mai importante care urmeaza sa fie implementate. Acest lucru inseamna ca vom putea partaja rapid poze si filme din Camera Roll pe aceste doua website-uri, si pe multe altele, dar asta numai daca functiile vor fi disponibile in versiunea finala a iOS 7.

  Ambele servicii urmeaza sa aiba o sectiune dedicata in aplicatia Settings a iDevice-urilor, utilizatorii se vor putea loga exact precum in cazul Twitter sau Facebook, deci vorbim practic despre aceeasi implementare. Pastrand ideea, utilizatorii logati deja in iOS prin acest sistem vor fi automat logat si in diverse aplicatii terte din App Store, insa aceasta functionalitate depinde de dezvoltatori si dorinta lor de a o implementa. Practic tot ceea ce este acum disponibil pentru Twitter si Facebook in iOS 6, va fi disponibil pentru Flickr si Vimeo in iOS 7, Apple incercand sa atraga si mai multi utilizatori de partea sa.

  Avand in vedere ca YouTube a fost pana acum reteaua favorita de video sharing a utilizatorilor din lumea intreaga, parteneriatul cu Vimeo este interesant si ar putea promova extrem de mult reteaua. Twitter si Facebook au avut extrem de mult de castigat de pe urma parteneriatului cu Apple, Vimeo va avea parte de acelasi lucru si va deveni un concurent mai serios pentru YouTube.