Prima Pagina Apple Vimeo si Flickr urmeaza sa fie integrate in iOS 7

Vimeo si Flickr urmeaza sa fie integrate in iOS 7

  In iOS 5 Apple a implementat suport nativ pentru Twitter, in iOS 6 Apple a adaugat si Facebook-ul in ecuatie, iar incepand cu iOS 7 compania americana urmeaza sa includa Vimeo si Flickr in randul serviciilor implementate nativ in sistemul de operare pentru iDevice-uri. Apple intentioneaza sa extinda suportul pentru diversele retele de socializare disponibile pe internet in momentul de fata, iar Vimeo si Flickr sunt printre cele mai importante care urmeaza sa fie implementate. Acest lucru inseamna ca vom putea partaja rapid poze si filme din Camera Roll pe aceste doua website-uri, si pe multe altele, dar asta numai daca functiile vor fi disponibile in versiunea finala a iOS 7.

  Ambele servicii urmeaza sa aiba o sectiune dedicata in aplicatia Settings a iDevice-urilor, utilizatorii se vor putea loga exact precum in cazul Twitter sau Facebook, deci vorbim practic despre aceeasi implementare. Pastrand ideea, utilizatorii logati deja in iOS prin acest sistem vor fi automat logat si in diverse aplicatii terte din App Store, insa aceasta functionalitate depinde de dezvoltatori si dorinta lor de a o implementa. Practic tot ceea ce este acum disponibil pentru Twitter si Facebook in iOS 6, va fi disponibil pentru Flickr si Vimeo in iOS 7, Apple incercand sa atraga si mai multi utilizatori de partea sa.

  Avand in vedere ca YouTube a fost pana acum reteaua favorita de video sharing a utilizatorilor din lumea intreaga, parteneriatul cu Vimeo este interesant si ar putea promova extrem de mult reteaua. Twitter si Facebook au avut extrem de mult de castigat de pe urma parteneriatului cu Apple, Vimeo va avea parte de acelasi lucru si va deveni un concurent mai serios pentru YouTube.

 • Andrey

  Poate in iOS 8 o sa implementeze si Dropbox.

 • enigma

  Neinteresant..

 • bcn_camera

  vimeo: până acum conținutul era de calitate vizuală excelentă și nu exista o cenzură absurdă. bun gust și bun simț. de aici încolo, se va umple de fails și prankuri, în timp ce un corp nud va fi banat fără prea multe discuții. trist…

 • heming

  nicio sansa. Flickr e mort.

 • hehe Flickr a lansat de curand 1 terabyte

 • Anarchy

  E ceva interesant dar aia de la flickr sa isi rezolve probleme. Eu pe pagina lor nu pot sa sign in (din browser) si aplicatia are niste crash-uri de innebunesti. Au lansat aseara un update de bug fix dar degeaba. Degeaba ai 1terabyte daca cei care folosesc aplicatia nu il pot utiliza din cauza crash-urilor de aplicatie. Mai bine ar implementa instagram 🙂

 • dpetruneac

  Ma bucur pt flickr, dar imi pare rău pt vimeo. Adios calitate

 • Pingback: iOS 7 - Apple si o lovitura grea data Google | iDevice.ro()