Orange TV – Orange Romania intra pe piata furnizorilor de servicii TV prin satelit si nu numai

  Acum cateva luni de zile v-am spus ca Orange Romania intentioneaza sa devina un operator de televiziune DTH, iar astazi avem o noua confirmare a intentiilor operatorului. Cei de la Hotnews sustin ca in momentul de fata Orange Romania asteapta avizul CNA pentru a lansa serviciul Orange TV prin care va putea retransmite 100 de posturi TV prin sistemele DTH si OTT. Sistemul DTH permite retransmiterea posturilor TV prin satelit catre rezidente, iar sistemul OTT permite oferirea de TV LIVE pe terminalele mobile prin internet, deci vom avea mai mult ca sigur un asemenea serviciu atasat abonamentelor.

Orange asteapta saptamana viitoare avizul CNA pentru retransmisia a peste 100 de programe TV prin satelit/Operatorul mizeaza pe cel putin 50.000 de abonati. Denumirea retelei este Orange TV, iar caracteristicile retelei sunt: DTH (n.a satelit) si OTT (n.a Over The Top – consumatorii pot receptiona canalele TV prin terminale conectate la internet). 

  Orange spera ca va reusi sa convinga 50.000 de clienti sa ii se aboneze la noile sale servicii, insa daca totul va fi disponibil si pe terminalele mobile, atunci numarul de utilizatori va creste cu siguranta. Dupa primirea licentelor de retransmisie cei de la Orange vor face probabil totul oficial si vom afla toate detaliile Orange TV.

10 COMENTARII

  1. Adica la ce te referi Mircea ca in franta si polonia e la fel. Sau adica nici vb de tv mobil sau tv pe mobil. Nu te prea inteleg scuze ??

  2. Sky Italia si nu numai au abonamente tv prin satelit si o aplicație sky GO in AppStore prin care se pot vedea o parte din canalele tv in mișcare deci se poate ar avea mult mai mulți clienți orange dacă știe sa joace bine aceasta carte

  3. VAND ANTENE SATELIT FARA ABONAMENT LUNAR.ANTENA ARE 35 PROGRAME ROMANESTI,500 PROGRAME STRAINE,300 PROGRAME DE RADIO. OFERIM CONSULTANTA GRATUIT. MAI MULTE INFORMATII LA NUMERELE DE TELEFON 0741455320- 0767014723- 0727614591