Apple si efectul “negativ” al platirii taxelor (comic)

  Avand in vedere ca Apple a fost pusa la zid pentru neplata taxelor pentru veniturile din ultimii ani, cineva s-a gandit sa produca imaginea de mai sus pentru a ne demonstra cat profit ar mai fi avut compania daca platea taxe. Practic acele peste 150 de miliarde de dolari n-ar fi existat acum, insa Apple si alte companii au stiut sa evite sistemul fiscal din SUA.

7 COMENTARII

  1. taxele sunt 35% din profitul offshore.
    90-100 miliarde extern x 35%.
    apple ar fi platit taxe de approx 33-35% de miliarde.

    azi am chef de mate si vad ca articolele astea contin o multime de “scapari” negandite

  2. Incepi sa o dai in diverse, au calculat cei din SUA cat trebuie platit si e undeva pe la 74 de miliarde. Chiar daca ar fi fost 35, tot n-ar fi fost 150 de miliarde adunate. Te rog nu-mi polua articolele aiurea, te-am lasat sa-l poluezi pe cel cu iPhone 5S si sa-ti faci reclama acolo, daca o sa continui in stilul asta stii unde se ajunge.

  3. Am inteles mesajul tau, insa ultimul comment era din articolul tau. Din cate stiu commenturile sunt incurajate, fiind parte din businessul tau. Atata timp cat nu folosesc cuvinte indecente ci argumente logice, a ma bana e doar o copilarie.
    In rest, daca te deranjeaza critica si corectiile iti urez numai bine. Sau te invit sa-mi critici produsul.

    “Practic acele peste 150 de miliarde de dolari n-ar fi existat acum, insa Apple si alte companii au stiut sa evite sistemul fiscal din SUA.

    Citeste versiunea originala pe: http://www.idevice.ro/2013/05/28/apple-si-efectul-negativ-al-platirii-taxelor-comic/#ixzz2UbjM1UkX
    Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial”