Prima Pagina accesorii Iata cum poti citi stick-uri USB sau Floppy Disk-uri pe tableta iPad...

Iata cum poti citi stick-uri USB sau Floppy Disk-uri pe tableta iPad (Video)

[youtube]http://youtu.be/UT4HK9ystvs[/youtube]

  Camera Conenction Kit-ul este singurul tip de accesoriu care permite posesorilor de tablete iPad sa citeasca aproape orice tip de carduri SD pe care camerele le accepta si pe care ele salveaza poze. Acelasi accesoriu poate fi utilizat si pentru a conecta un stick USB sau un Floppy Disk la tableta iPad, un adaptor potrivit fiind necesar. Dupa conectare, de pe aceste medii de stocare puteti vizualiza pozele stocate in ele si nimic mai mult, iOS-ul nefiind capabil sa afiseze alte fisiere in Camera Roll.

  Pentru a vedea acele poze trebuie sa aveti stick-ul USB formatat in formatul FAT32, trebuie sa generati un folder DCIM pe el si sa copiati acolo poze a caror denumire nu depaseste 8 caractere, fara extensie. Daca indepliniti aceste cerinte veti putea conecta orice stick USB la tableta pentru a vizualiza pozele salvate in ele, insa poate in viitor Apple se va trezi la realitate si va implementa un port USB in tableta sa, dandu-ne posibilitatea de a citi orice fisiere pe iDevice-uri.

 • CloudYou

  freakadadick,de ce mai exista cloudul sa ne chinuim ca in epoca de cheatra?:)))

 • Chatagra

  Cam multa munca si cabluri ca sa citesti un amarat de stik …cred ca faci mai rapid rost de un laptop si rezolvi problema ..

 • Nicu

  formatul DOS este de fapt FAT32 (DOS e sistem de operare) iar fisierul DCIM este de fapt un folder. si merg si filme (mp4), nu doar poze.

 • Nicu

  a, apropo. si tot cu camera connection kit poti pune o tastatura pe USB la iPad. asta e mai interesant.

 • Nicu

  iar cu jailbreak si iFile accesezi direct fisierele. Dar e degeaba ca daca vrei sa rulezi un film, mai intai stai sa ti-l copieze pe tot de pe stick pe tableta si apoi il ruleaza

 • Andrey

  Nu trb neaparat sa copiezi fisierele de pe stick pe idevice, ifile iti permite sa faci scurtaturi la fisierele de pe stick si le vezi fara problema

 • Relu

  Nu vad rostul la asa ceva, cand ofera deja 8/16/32/64 GB de stocare pe device..

 • ovIval

  CE MAI DESCOPERIRE ! AI DESCOPERIT APA CALDA. CE L-A SCOS PE PIAȚA IERI APPLE ?

 • Lucian

  Discurile de vinil le citește? Ca mi s-a stricat capul de redare de la pickup…